Bun venit in Bucuresti

Bine ai venit pe site-ul Bucuresteni.info, un portal pornit din capitala dar creat pentru toata tara. Asa cum vedeti, in acest moment avem doar doua rubrici principale, cea de stiri si cea de actualitati. In mod evident ca ne vom dezvolta, vom face cunoscute locuri interesante din capitala si din tara, ba chiar intentionam sa oferim „stele” localurilor din Bucuresti, evident pe baza mai multor criterii obiective, dar in mod special pe baza recomandarilor primite de la voi.

De cand am lansat site-ul si pana azi am reusit sa fim deja trei in echipa redactionala, am dat startul la harta interactiva, unde veti gasi in curand partenerii nostri din Bucuresti. Evident ca mai avem de lucru, atat la design cat si la categoria de informatii oferita pe site. DA, asa cum am spus stirile sunt scrise la modul unei discutii intre prieteni, cu multe pareri personale, dar incercam sa fim cat mai obiectivi cu putinta. 

Nu avem afinitati politice, adic amai pe scurt nu ne place niciun partid politic. Toti ni se par o apa si-un pamant, unii mai breji, altii mai putin. 

News Reporter
Salut, eu sunt Liviu și alături de George am înființat acest site de știri. In acest moment lucrez ca senior editor la portalul WebPress, iar in timpul liber sunt prezent și aici. Dacă aveți nevoie de serviciile unui redactor de știri, știți acum unde ma găsiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.