Cu bicicleta prin Bucuresti

Daca tot e campanie electorala sa vedem cine ne mai promite piste de biciclisti prin Bucuresti, ca de ani de zile aud ca o sa fie gata si nu-s. Mai sus in poza vedeti cum sunt alea care cica s-au dat in folosinta. Chiar si acolo unde avem pista de biciclisti [ de exemplu pe Splaiul Independentei ] vezi de poti sa circuli pe ele. DA, gasesti masini parcate neregulamentar, fix pe pista aia pe unde teoretic ar trebui sa umble biciclistii. Pai cine nu ar vrea sa mearga cu bicicleta la serviciu [ ce n-as da sa vad parcare amenajata la mine la munca, sa nu mai leg bicicleta cu lantul de stalpi! ], sa nu mai stai ore in sir in masina si sa faci o ora pe drum?

Cu bicicleta prin Bucuresti

Va las aici un filmulet ca sa vedeti cum se circula prin Bucuresti cu bicicleta, in caz ca aveai dubii ca ce spunem noi e adevarat. Evident ca asta nu e numai vina Primariei sau a Politiei [ oare? adica nu ei ar trebui sa-i salte pe baietii astia? ], mai suntem si noi cetatenii, ca doar nu altcineva parcheaza asa cum se vede in filmare. Dar in poza de sus, este clar cine-i vinovatul. Cum sa faci asa ceva intr-o capitala europeana? Pai altfel cum?

In Bucuresti avem 48 de kilometri de mers cu bicicleta, pe patru trasee: Piaţa Victoriei – Bdul. Aviatorilor – bdul. Beijing – str. Nicolae Caranfil – Șos. Pipera; Bdul. Constantin Prezan – Șos. Kiseleff – Piața Presei Libere. Asta ar fi primul traseu cu doua ramuri. Al doilea este: P-ța Victoriei – Bd. Iancu de Hunedoara – Șos. Ștefan cel Mare – Șos. Mihai Bravu. pe asta am intalnit o gramada de portiuni ocupate de masini, dar despre asta am spus mai devreme. Traseul cu numarul trei: Calea Victoriei – Bd. Regina Elisabeta – Splaiul Independenței – Bd. Națiunile Unite (Pod Grozăvești). Ultimul dar nu cel din urma este traseul patru: Bd. Libertății – Piața Constituției – Bd. Unirii – Bd. Decebal – Bd. Basarabia – Stadionul Național.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.