Noul autobuz pe gaz al STB

Noul autobuz pe gaz al STB a fost vazut ieri pe strazile Bucurestiului. Inca nu e pus la treaba, era doar asa de proba la o statie pentru alimentare. Cand o sa ne bucuram de el nu stiu, nici cand vor fi puse in circulatie toate cele 100 catre ne-a promis doamna Firea, nu stim nici macar daca vor fi reabilitate cele vechi si nici cate se vor transforma in troleibuze. Cert este ca  primul autobuz Mercedes-Benz Citaro a fost sarit de cetateni alimentant intr-o statie PECO ieri. Modernizarea autobuzelor vechi a costat 150.000 de euro pe bucata. Deci inmultiti cu 100 si aflati bugetul alocat pentru transformare.

Noul autobuz pe gaz al STB

Modernizarea autobuzelor veci, marca Mercedes-Benz Citaro, nu consta doar in montarea alimentarii pe gaz, ceea ce le face mai ecologice, ci si scaune de piele si WiFi gratuit pentru calatori. Acum sincer sa fiu asta cu internetul cred ca e un fel de gluma, pentru ca la ofertele de internet mobil de azi, cine are nevoie de WiFi? Ma refer la Bucuresti in special, unde nu am vazut pe nimeni care sa vrea internet mobil si sa nu aiba.

Planul initial era sa transforme 100 de autobuze vechi in varianta GNC [ gaz natural comprimat ] si inca 100 in troleibuze. De cele din urma nu am auzit mai nimic. Asa e cu promisiunile astea, trebuiesc sa acopere cel putin doua mandate si evident sa poata fi puse pe tapet la alegerile locale. Ca idee, de azi e liber la promisiuni electorale, a inceput campania. Noi bucurestenii avem de ales intre 18 candidati, asa ca avem la ce sa meditam pana pe 27 septembrie.

Pentru cine nu stie, era prevazuta si varianta de a achizitiona autobuze noi, doar ca si a doua licitatie a fost anulata, asa ca le asteptam pe astea reabilitate. Probabil ca nu s-au inteles la comision, nu avea rost sa scapi ocazia asta si in cazul in care revii la carma orasului nostru, ca altfel nu vad cum sa ratezi doua licitatii la rand.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.