Usturoi cu miere – leacul regilor

Se stie de secole ca usturoiul si mierea sunt benefice pentru sanatate, dar nu toata lumea le amesteca. Asa ca am decis ca la rubrica despre sanatate sa discutam putin despre asta. Pe langa vitaminele A, B1, B2 si C mai beneficiem de aportul de fosfor, potasiu, calciu, sulf, iod, siliciu si alicina. Vin cu recomandarea asta tocmai acum cand se dicuta mult despre imunitate. Practic putem consuma usturoi cu miere in mai toate afectiunile, ideea este sa nu exageram. Ai probleme cu ficatul, cu inima sau cu circulatia? Incearca si ai sa vezi rezultatele in doat doua saptamani!

Usturoi cu miere – leacul regilor

Multi folosesc usturoiul cu miere pentru a reduce colesterolul si tensiunea arteriala. Poate fi folosit si preventiv, profilactic. Repet, in cantitati mici, nu trebuie mai mult de o lingurita pe stomacul gol, cu putin ceai. Evident, ceaiul neindulcit – in niciun caz cu miere, pentru ca la temeperaturi ridicate mierea isi pierde din proprietati. Asadar faceti o cuta de doua saptamani si apoi doua luni pauza, apoi repetati. Veti simti o imbunatire a tonsului si a dorintei de viata chiar de a doua zi.

Se recomanda si putina lamaie, aceasta devine alcalina si ajuta la imbunatatirea functiilor ficatului. De ce sa iei medicamente cand poti sa te tratezi natural? Probabil ca deja ai auzit despre apifitoterapie, este evident bazata pe produsele apicole, de la miere si pana la propolis. Tot ce se poate folosi de la albine este benefic pentru organism. Azi efectele produselor apicole sunt studiate la facultatea de medicina, nu mai este ceva alternativ, ca acum 30 de ani.

Consumul de miere cu usturoi are efecte benefice chiar si in cazul trombozei arteriale, medicii au observat ca efectul este „miraculos”, dand rezultate atunci cand medicamentatia nu facea fata. Plus ca nu mai sunt efecte adverse. Alicina din usturoi are efect antioxidant, foarte puternic. Pe stomacul gol este mai usor absorbita de organism, de aceea am si recomandat sa fie luata in acest mod. Aceasta substanta – alicina – este un antibiotic natural. Fara a avea si reactii adverse, deci ce s-ar putea spune mai mult decat ca este recomandat nu doar de nutritionisti ci si de medici. Sa nu exageram totusi, consumul de usturoi intareste organismul, nu ne scapa de boli. Nu este un medicament miraculos, ci un produs natural care ne ajuta sa fim mai sanatosi.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.