Ivermectina si pandemia – sau cum ne tratam dupa ureche

Daca nu vedeam pe grupul nostru de pe WhatsApp intrebari legate de medicamentul minune – Ivermectina – as fi zis ca asta e problema celor fara scoala, dar colegii mei de facultate se pare ca au invatat mai mult sa programeze decat sa judece obiectiv. Cum ajunge romanul sa se trateze cu medicamente pentru animale este pentru mine ceva de neinteles. Adica iei tu un medicament care se da la caini pentru deparazitare si te gandesti ca tie o sa-ti faca bine la raceala si gripa? Pe bune – atat te duce capul ala patrat? OK, am inteles ca ai vazut un video facut pe la rusi in aeroprot si ai pus botul, da si la asta cu medicamente pentru uz veterinar sa fii la fel de naiv?

Ivermectina si pandemia – sau cum ne tratam dupa ureche

Am invatat ceva in pandemia asta: ca unii profita de orice situatie sa faca bani, pe seama naivitatii unora – sau daca e cazul pe seama unor legi facute parca sa ne incurce nu sa ne ajute. Mai avem o luna si se face anul de cand pandemia de COVID ne-a dat viata peste cap. Cum sa-ti treaca mai prin cap sa tratezi SARS-Cov-2 cu Ivermectina, care e pentru limbrici? Nici macar nu e pentru om, e pentru animale. Or fi luat aia de au inventat-o Premiul Nobel, dar nu pentru taratamente la oameni. Asa ca mai ganditi putin inainte sa va treaca prin cap sa luati asa ceva.

DA, s-a scris destul de mult ca s-a folosit cu succes Ivermectina contra „orbirii de rau” care habar nu am ce este, dar cert este ca s-a aplicat tratamentul pe oameni. Asa ca ce si-au zis astia care se tem si de umbra lor: hai mai sa luam, ca scapam de COVID cat ai zice peste. Bai da nu v-ati gandit de ce se vinde in faramaciile veterinare si nu in cele pentru oameni? Ma bucur ca macar au aparut tot felul de teste care au anuntat ca este inadecvat sa folosesti asa ceva, desi deja farmaciile si-au terminat stocurile. Cum se zice pe la noi prin sat: da-i romanului mintea de pe urma.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.