Cum ne afecteaza razboiul din Ucraina

Acum o luna abia asteptam sa scapam de pandemie, acum s-au scos restrictiile si asteptam sa vedem cat vor costa gazele, mai ales ca statul incearca sa scape de problema asta pe spinarea populatiei. Deja ne asteptam la peste 300.000 de ucrainieni aclimatizati la noi, unii isi cauta de munca, altii vor sa fie cat mai aproape de casa in caz ca pleaca rusii, moldovenii nu mai pot primi multi refugiati, preturile au crescut la un nivel abia suportabil, asa ca toata lumea e speriata. Ati vazut ca se ia uleiul, sarea si iodul de pe unde se poate? Iar asta nu e totul, stai sa vezi ce urmeaza!

Cum ne afecteaza razboiul din Ucraina

Toti cred ca NATO ne apara, asta pana cand va trebui sa o faca cu adevarat, caci toti spera ca Putin sa nu vrea sa dea o lectie occidentului, sau si mai rau, sa testeze pana unde poate merge. Oricum nu mai are ce pierde, i s-au pus restrictii, l-au dat afara din Consiliul Europei, maine o sa-l vedem dat afara si din ONU, dar ma indoiesc ca el se va speria. De ce? Ca nu are incotro, el trebuie sa le spuna rusilor ca a castigat. Va fi declarat criminal de razboi? Asa si? Nu ati vazut ca nu-i pasa?

Pana sa vedem ce va fi peste un an, sa vedem ca azi benzina ajunge la peste 8 lei, unii o vad in curand la 10 lei, adica doi euro. Acelasi drum care te costa acum ceva vreme 100 de euro va fi 200. Gazul s-a scumpit si curentul la fel. Cosul zilnic? Despre asta nu mai discuta nimeni, Ciuca a zis deja ca anul asta ne-a dat peste, dar la anul va trebui sa invatam sa pescuim. Macar am auzit ca podul de la Braila va fi utilizabil anul viitor. Asadar o sa fac tot atatia kilometri de la Bucuresti la Tulcea, dar o sa trec pe alt pod.


Chiriile in Bucuresti au devenit un lux, salariile au ramas la fel. Pretul la apartamente este in crestere, lumea se uita la bani mai ceva a la butelie pe vremea lui Ceausescu. Independenta energetica? Aud despre ea de cand eram student acum 30 de ani. La fel ca despre autostrazile alea are vor lega Bucurestiul de manastirile din Bucovina. Vise parinte, vise!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.