Germanii sub 60 de ani vaccinati cu o AstraZeneca vor primi Pfizer sau Moderna la rapel

Germanii cu varsta sub 60 de ani vaccinati cu o AstraZeneca in prima faza vor primi Pfizer sau Moderna la rapel. Decizia asta ma pune pa ganduri, pentru ca la noi s-a zis ca nici pomeneala de asa ceva. Ba mai mult, de vineri cine vrea sa se vaccineze cu AstraZeneca poate sari peste rand, fara programare. Am doua nelamuriri: bosorogii se pot vaccina cu vaccinul asta problema, ca oricum pana sa se dumireasca daca are efecte secundare, s-au dus? A doua e cam asa: la noi cum de nu se gandeste nimeni ca poate e o problema cu vaccinul? Oricum eu am facut prima doza, o fac si pe a doua si ce o fi o fi.

Germanii sub 60 de ani vaccinati cu o AstraZeneca vor primi Pfizer sau Moderna la rapel

Adica ma gandesc ca tinerii nu au de ce sa fie mai sensibili la AstraZeneca, eu mai am 3 ani pana la 60 si nu ma prea tem. Doar ca as face niste analize sa vad daca am probleme din astea de coagulare, ca sa stiu macar ce isprava am facut de m-am programat voluntar la Pipirig sa ma imunizez. Cucu, am vrut sa circul liber prin lume, sa nu ma mai puna astia in carantina, ca deja 3 luni e prea mult pentru mine. DA, am stat trei luni cumulat din martie 2020 si pana azi in carantina fortata la domiciliu. Primele dati nici nu ma suna nimeni, apoi au inceput sa sune si la finalul a 14 zile ma intreaba daca am nevoie de ceva. Pe bune?

Adica 14 zile te-a durut in cot de mine si acum ma intrebi daca am nevoie de ceva? Pai am avut, da NA – poate am iesit pe neveu sa-mi iau, ce zici? Acum aflu ca nemtii zic ca vaccinul asta AstraZeneca e cam periculos pentru cei sub 60 de ani, da la noi nici macar nu te intreaba daca ai vrea Pfizer sau Moderna la rapel. De ce? A, stai ca stiu: pentru ca nu le pasa. Li se pare ca suntem prea multi?

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.