Cui ii este frica de TikTok?

Cui ii este frica de TikTok? Evident in afara de Donald Trump, care lupta cu platforma chinezeasca de zici ca-i sfarsitul epocii cibernetice in SUA. As fi vrut sa incerc si eu platforma asta TikTok dar am o problema, nu imi place sa ma filmez, nu postez nici pe Instagram, asa ca sincer, chiar daca o instalez, nu-s nici copil sa ma joc pe ea cu clipuri amuzante, nici nu-mi place ca idee. De ce nu-i place lui Donald Trump? Pai in primul rand ca e chinezeasca si e printre cele mai folosite. Adica cand vine vorba sa-i intreci pe americani, nimic nu e bun. Ma mir ca nu are ceva si cu cei de la Samsung. A, Coreea de sud e aliata SUA, am uitat! China nu-i.

Cui ii este frica de TikTok?

Ce face TikTok asta asa de rau? Pai cica ia datele de la utilizatori si le varsa la chinezi. Adica fix ce facusera aia de la FaceBook in problema de la Cambridge Analytica. Astia cica sunt buni, ca le da date si americanilor, dar uite la chinezii astia rai, ca nu le dau. Asa ca prima idee a lui Trump a fost sa o cumpere Microsoft, ca nea Bill asta cica e de treaba. Pe bune? Toti ne luati datele si ne urmariti, ca sa faceti bani. Daca face si chinezu la fel, e rau! Pe bune mai dea ratusca Donald?

Pana acum nu analizasem deloc treaba asta cu chinezii, cu Huawei, le ziceam chinezarii si asta e, nu cumpar. Dar am analizat putin si am zis: pai stai mai nea caisa, daca sunt mai bune si mai ieftine, de ce nu? A, ca o sa deschida el camera si o sa ii ia filmele desuchiate stocate?  Asa si? Os a publice filmulete cu mine in chiloti? Pe bune mai Ștramp?  Hai ca poate vine Joe Biden asta si-ti sufla scaunul de sub stii tu ce si am terminat cu glumele.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.