Gabriela Lucuțar – la un pas de viitor

Ma uitam ieri la Pro Tv la Imperiul leilor si am aflat ca sunt cam pe dinafara cu ce se intampla in tara asta, de exemplu nu am auzit pana acum de Gabriela Lucuțar, cel mai mare investitor roman al tuturor timpurilor din industria dricurilor. Daca inventia lui Ioan Telechi nu m-a dat pe spate, ce am auzit ca vrea sa faca Gabriela cu 2 milioane de euro m-a dat pe spate. La atatia bani investiti ma gandeam ca va oferi leilor macar 101% din afacere – bine, exagerez putin, pentru ca inca u am spus cat a investit ea in cea mai mare afacere in negru din tara asta.

Gabriela Lucuțar – la un pas de viitor

Daca-ti spun ca deja Gabriela Lucuțar are peste 5 mii de urmaritoti pe Instagram, ai sa intelegi de ce am scris despre ea pe portalul bucurestenilor, supra-intitulata Darqness Queen – adica ar fi o placere sa te duca ea cu dricul pe ultimul drum ( sa te conduca regina nu e putin lucru, as zice eu! ). E de laudat ca ea face totul, de la coliva si pana la imbalsamat – nu stiu cine are atata putere sa le faca pe astea zi de zi – acum mai conteaza si daca-ti permiti preturile, care am auzit ca-s de lux, dar doar am auzit, nu am si verificat.

Anul trecut Gabriela Lucuțar a incasat peste 600 de mii de euro, cu un profit estimat de ea la 35% – adica peste 200 de mii de euro au intrat in buzunareel ei ( destul de largi as zice eu! ). Desi inca nu am aflat de cea vrea ea 2 milioane de la lei, este clar ca nu vrea sa astepte 10 ani ca sa poata strange suma asta, dar pe de alta parte i-ar fi putut imprumuta si nu mai ceda actiunui.

Stii cat costa serviciile oferite de Gabriela Lucuțar – regina intunericului? De la 15 mii de euro in sus, in fuctie de ce anume vrei sa-ti faca. Pai daca la un crematoriu de stat – de fapt la singurul din Romania la ora actuala, costa cam 300 de euro + transport, ca nici macar nu stiu unde este ( am aflat, e la Vitan-Bârzești ), iar de la Suceava la Bucuresti te cista ceva sa vii – ei bine, nu ma duce capul ce servicii ofera Gabriela si cine si le permite.

S-a terminat prezentarea Gabrielei Lucuțar la Imperiul leilor si a fost asa cum ma asteptam, daca nu s-a investit intr-un cimitir acum cateva editii, nici in crematoriul doamnei Lucuțar nu s-a gasit cine sa investerasca, mai ales ca suma de 2,2 milioane de euro este prea mare ca sa-ti asociezi numele cu ea ( afacerea ). Ma gandesc ca se deschideau cateva crematorii daca era o afacere de viitor – desi sa fim sinceri, de servicii funerare nu scapam niciunul in cele din urma.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.