Cătălin Drulă – ministrul Transporturilor

Azi am zis sa fac una nefacuta – doza de ras din weekend, asa ca azi o sa vorbim despre Cătălin Drulă – ministrul Transporturilor in guvernul Câțu- sau Cîțu – sau Cuțu. Stiu ca nu e ok sa razi de numele omului, dar nu m-am putut abtine, cum mai sa te cheme Drula? Cand eram in liceu ma intreba mama: ce-ai facut azi la scoala? Raspundeam: o drula! Cam asta e si cu transporturile in Romania, desi ministerul nu se ocupa de masini ci de drumuri. Adica autostrazi si DN-uri aglomerate. Crezi ca va face ministrul asta mai mult decat precedentii? Sa vedem, nu anticipam dar parca vad ca o sa ziceti: am facut o drula din nou!

Cătălin Drulă – ministrul Transporturilor

Am sa fiu sincer, habar nu am care este CV-ul lui Cătălin Drulă, o fi baiat de treaba si muncitor, stiu doar ca la noi se pun ministri dupa ureche, de exemplu baiatul asta este inginer software – o fi insemnand programator? – iar el e pus la transporturi. Parca vad ca la informatica e pus unul de la AR [ automobile rutiere ], ca sa fie bine. Prietenul nostru este din clubul informaticienilor di matematicienilor de la USR, daca mai aveam varsta aia cand chiar crezi ca e mai bine in politica decat la munca, cred ca intram si eu in club. Omul – Cătălin Drulă – a fost olimpic, ba mai mult, a studiat in Toronto in Canada. Practic este un baiat capabil, ce sa mai lungim vorba.

Primii pasi au fost super ok, a fost pus presedinte al Comisiei pentru Tehnologia Informației și Comunicațiilor, ceea ce corespunde studiilor sale. Apoi minune, ajunge la transporturi. Aici am o banuiala: fie mergea prea bine acolo unde era si s-au temut ca o sa faca treaba, fie au ajuns la concluzia ca la transporturi ar trebui sa mearga mai incet cu autostrazile alea, ca au facut imediat mutarea asta inteligenta. Acum o sa ma intrebi de ce am scris despre Catalin, iar eu am sa-ti zic ca e bucurestean, nascut aici in Capitala pe 2 mai in anul 1981! Eram clasa a IX-a pe vremea aia, ce vremuri!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.