Musamalizarea cazului Lucian Bode

Deja toata lumea stie ca ministrul transporturilor Lucian Bode a facut un accident, deci nu mai este nimic de adaugat aici. Poate doar de discutat cum reactioneaza autoritatile la acest incident, de la presedinte si pana la politie. Nu e de mirare ca presedintele Klaus Iohannis ne duce cu vorba, ca o sa se cerceteze circumstantele, etc. Ce e asa de greu de inteles? Avem filmarea, masina minstrului Lucian Bode circula neregulamentar, depaseste pe sensul opus, intr-o zona unde depasirea este interzisa, mai mult – intr-o zona cu vizibiliate redusa. E de mirare ce s-a intamplat? NU, era putin plauzibil sa se intample altfel.

Musamalizarea cazului Lucian Bode

Daca in cazul lui Gabriel Oprea am vazut ceva reactii mai pertinente, desi probabil ca se stie ca omul e bine mersi azi, chiar daca acolo am avut un deces, la cazul Lucian Bode unde s-a scapat „ieftin”, nici macar nu se gandeste cineva sa-i ceara demisia. A, pai la noi nu exista demise de onoare, ca e mai important cascavalul, nepotismul, etc. A platit soferul, ca si cand el ar fi actionat dupa propria vointa. Ar fi interesant un interviu cu el, poate aflam ce l-a determinat sa incalce legea si sa circule pe contrasens.

Se va cerceta! Pe bune? Sa se afle daca o fi fost Lucian Bode in masina, daca nu cumva linia aia neintrerupta nu era acolo sau ce vor ei sa cerceteze de nu e asa clar? DA, totul este clar, faptul ca se face o ancheta ar trebui sa fie doar o chestie de rutina, de convenienta, ca sa se poata face un raport scris. Dar fapta este clara pentru toata lumea, iar faptul ca de acum avem o noua gluma: ministrul transporturilor face accidente, incalcand legea – a se retine circumstantele accidentului, circulatia neregulamentara! – deci faptul asta, ne face sa ne descalificam iar in fata oricui.

Premierul Ludovic Orban ce ar putea sa spuna? Parca si el a fost protagonistul unui accident, mai tineti minte? Da, era iarna si nu se pune, am inteles. Al doilea accident al actualului premier a fost vara, prin 2015. Atunci a ajuns cu rotile in sus. Diferenta fata de cazul de acum? In afara de faptul ca in ambele cazuri este vorba de circulatie neregulamentara, poate ca difera masinile, azi un Touareg, atunci o Dacia Logan. Atat. Concluzia? Liberalii nu prea stiu sa circule, caci desi avem si cazul Gabriel Oprea, el nu era la volan, deci PSD-ul se poate spala pe maini.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.