Ministrul transporturilor implicat intr-un accident

Va las mai jos o gluma legata de faptul ca in tara vecina, ministrul sanatatii a ascuns faptul ca este bolnva de COVID, iar dupa ce stirea a fost facuta publica, a recunoscut. Evident ca in tot acest timp s-a plimbat nestingherita pe unde a vrut, cred ca va dati seama ca a transmis infectia cel putin catorva sute de persoane. Am ras de vecinii nostri de peste Prut, dar iata ca si la noi, ministrul transporturilor a fost implicat intr-un accident, dupa ce evident a circulat neregulamentar, pe contrasens. Cine a fost pedepsit? Evident soferul, doar nu voiati ministrul!

Ministrul transporturilor implicat intr-un accident

BREAKING NEWS! Debandadă în Guvernul Republicii Moldova! După ce ministra Sănătății a anunțat că e bolnavă, ministrul de Interne de la Chișinău a anunțat că e bandit, ministrul Educației – că nu a luat bacul, iar ministrul Agriculturii – că i s-au uscat chiperii din grădină!

Cine a vazut filmuletul cum depasirile lui Lucian Bode – impropriu spus al lui, caci conducea soferul – dar cred 99,99% ca la indicatiile sale, intelege cat de periculosi sunt astia de ne conduc tara. Cum sa mergi cu viteza ai pe contrasens, intr-o zona fara vizibilitate? Cata minte sa ai sa nu pricepi ca finalul va fi exact cel care a fost? Ma numar printre cei care nu inteleg de ce au dreptul la semnale acustice, de ce nu li se fac sosele speciale, ca pensii speciale au deja. Si tot la rubrica de neinteles este cum de mai este inca in functie! Ce sa intelegem noi amarasetii din asta?

De data asta a iesit mai bine decat la cazul precedent, cand s-a soldat cu victime decedate, dar cat a lipsit ca si de data asta sa vedem la stiri inca o tragedie? Ca sa-i oprim, poate e nevoie de o lege! Sau poate de stat catva timp la racoare, cu obligatia de a citi zilnic codul rutier! Va ganditi ca daca soferul ala ii zicea sa se suie el la volan, Bode nu-l expedia in somaj? Hai sa fim seriosi, ma indoiesc ca ministrul domrea si asta de capul lui si cu sirena pornita mergea grabit spre Bucuresti.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.