Noile restrictii si pensionarii

Am inceput vaccinarea din ianuarie si o mare parte din pensionari au trecut deja si de rapel, deci teoretic sunt imunizati macar pana in toamna. De aia nu inteleg care-i ideea sa-i lasi sa iasa din casa cate trei ore pe zi, fara sa mai redeschid subiectul deplasarilor dupa ora 22:00, cu declaratie si o motivatie serioasa. Sa zicem ca ma suna copii ca au probleme si au nevoie de ajutor [ acum, nu la anul! ]. O fi serioasa treaba? Astept pana dimineata, sau merg cu o declaratie la purtator? Daca e sa ma iau dupa logica lor, degeaba ne mai vaccinam, restrictiile vor fi aceleasi, pentru ca nu-i asa, apare o noua tulpina, nu se stie daca vaccinul este de folos, degeaba s-au cheltuit banii si ne-am expus la riscurile reactiilor adverse.

Noile restrictii si pensionarii

Desi problemele majore sunt in Bucuresti, pentru ca nu-i asa – aici avem populatia cea mai numeroasa, aici totul este in continua miscare. Iar noi suntem blocati in case de niste legi facute in panica. Pastrezi distanta sociala, mergi cu masina, esti vaccinat, de ce sa stai in casa? OK, nu merg la piata, la market, dar macar la copii si nepoti as putea merge. A, o pot face doar in alea trei ore libere, in rest e periculos? Zicea bine cineva, suntem buni doar sa mergem la munca pentru multinationale, sa facem profit si apoi la loc in casa.

Nu sunt antivaccinist, nu neg virusul si pandemia, sunt adeptul unor reguli stricte ca sa iesim odata din groapa asta in acre ne-a bagat COVID-ul, dar nu sunt pentru restrictii rigide, negandite si care nu au sens. Ajung curand sa-i dau dreptate lui Selly, legile sunt cam aiurea si date dupa ureche. Vine premierul si imi zice ca a facut asa pentru ca a vazut ca asa fac si alte tari. Pe bune? Asta e motivatia ta, asa te ghidezi tu? Pai vezi ca in tarile alea se dau salarii mari, pensii de 1000 de euro pa profesori, etc. Pe alea nu le vezi sa te ghidezi dupa ele? Eram sarcastic, evident. De un an nu mai pot circula liber, am stat de 3 ori in carantina, deci o luna si jumatate, totul preventiv. Am platit teste COVID degeaba, inclusiv dupa ce am stat in casa cate 14 zile, deja parca e prea mult si eu sunt o fire pasnica si rabdatoare. Ce te faci cu aia care nu cred in pandemie, vad mii si mii de persoane din categoria asta zilnic.

News Reporter
Salut, eu sunt Liviu și alături de George am înființat acest site de știri. In acest moment lucrez ca senior editor la portalul WebPress, iar in timpul liber sunt prezent și aici. Dacă aveți nevoie de serviciile unui redactor de știri, știți acum unde ma găsiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.