Metroul din Drumul Taberei nu are suficienti calatori

Metroul din Drumul Taberei nu are suficienti calatori, asta dupa ce a durat o vesnicie sa fie deschis. Am mai scris despre el in septembrie, ne bucuram ca uite, in sfarsit avem si nou metrou in cartierul asta. Metrorex abia acum se intreaba de ce sunt doar 47.000 de calatori, dupa ce s-a investit atata in proiect. Pentru ca nu stiu cine nu a facut un studiu de fezabilitate. De aia. Nu e suficient sa deschizi metroul, mai trebuie sa fie si altceva facut in plus, de exemplu un loc unde sa-ti lasi masina, ca sa te sui iin metrou. Daca nu, lumea va lua in continuare tramvaiul sau autobuzul.

Metroul din Drumul Taberei nu are suficienti calatori

Multa lume crede ca scuza cu parcarile si faptul ca desi toti avem smartphone si internet nelimitat, nimeni nu foloseste aplicatia pentru transport ca sa vada cand vine metroul si in cat timp ajunge unde ai tu nevoie. Asa o fi, romanul e lenes si prefera sa mearga cu masina lui, de la punctul A in punctul B, apoi sa parcheze pe trotuar – n-am vazut loc liber de parcare de ani de zile – chiar daca asta inseamna de fapt mai mult timp petrecut in trafic. Dar o sa se schimbe treaba, deja au crescut pretul la chirii si apartamente in zona, ne asteptam la un schimb de generatii in zona.

Poate ca o explicatie este si faptul ca in afara orelor de varf pate sa dureze intre 12 – 17 minute pana vine o garnitura in statie. Omul se grabeste, nu vrea sa faca o ora pana la Eroilor. Desi face mai mult daca nu ia metroul, speranta e aia care ne mana zi de zi mai departe in obiceiurile deja intiparite. Poate face maine Selly un vlogg nou si ne spune cum rezolvam si problema asta, ca el le stie pe toate. Chiar suntem curiosi daca trece cineva pe aici – pe articiol ma refer – si ne spune si pararea lui despre situatia asta.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.