Ce este de fapt Bitcoin Up

Cum a ajuns numele lui Sorin Bontea sa fie asociat in Romania cu Bitcoin Up sincer nu stiu, poate ca omul nici nu stie. Asa ca am salvat un print screen cu stirea asta, ca cine stie, poate aflam niste chestii noi. Am incercat sa mergem pe urmele smecheriei care te face milionar peste noapte si iata ce am aflat. Treaba asta promovata atat de bine e de fapt o platforma de tranzactionare Bitcoin – sper sa fie asa, sa nu fie si mai rau, pentru ca la cum arata site-ul de unde am luat stirea cu Chef Sorin Bontea si Bitcoin Up e clar ca numai ceva serios nu pare a fi – dar pate e, zic doar ca nu pare si atat.

Ce este de fapt Bitcoin Up

Culmea este ca la o cautare oe net a afacerii cu Sorin Bontea si Bitcoin Up nu prea apare nimic, asa ca nu m-as mira sa vad ca site-ul dispare si apare altul peste noapte. Ideea e ca nu pare un translate automat, cineva chiar a scris pobestile alea minunate. Sa revenim la platofrma, care propune o chestie interesanta, o varianta automatizata, adica tu pui 250 de euro si dai pe autopliot. Dormi linistit si banii tai cresc la nesfarsit. In schimb e plin interentul cu intrebarea „is Bitcoin Up a scam?”, la care evident raspunsul este mereu NU, iar singura optiune pe site-urile alea e sa te inscrii.

Parerea mea este nu ca este un mare SCAM, dar e si o mare inselatorie gen Caritas de la noi, pentru cine mai tine minte. Au aia o afacere de genul asta la mana si nu o folosesc pentru ei, ca nu ar fi ok, nu-i asa? O dau la toata lumea, AI lucreaza pentru tine. Pune-ti intrebarea, tu ai face asa ceva? Adica sa ai smecheria la nas si sa o dai la toti pe gratis! A, sunt prea multi bai de luat si le e mila la oameni sa nu se piarda, am prins ideea. Asa ca fie si daca Bitcoin Up e o chestie legala si este de fapt o simpla platforma de tranzactionat monede virtuale, fie este o mare inselatorie, tot o pacaleala este. De ce? Ca e cusuta cu ata alba, de aia! Poate ca nu-ti ia banii din prima, poate ca dispar cand vrei sa-i scoti, sau ce stiu eu, ca nu am 250 de euro sa-i arunc pe geam, dar daca ar fi fost pe bune, gaseam informatii neplatite, obiective. Dar nu am gasit niciuna! Oare de ce?

Afacerea asta merge de ceva timp, am gasit ca era online de prin iunie, ar fi trebuit sa vedem niste reactii – fie nu sunt multi care au luat plasa, fie ceva nu inteleg eu!  Oricum azi il intreb pe Sorin Bontea ce stie el de asta. Asteptam si dreptul sau la repica.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.