Cine este Adrian Gutila

Mai multi cititori ne-au intrebat cine este Adrian Guțilă, la prima strigare putem spune doar ca este tatal Danei Budeanu. Da, spre mirarea multora, Budeanu este numele luat dupa sot, de care a divortat, asadar numele ei de fata este Dana Guțilă. Da recunosc ca nici eu nu as fi revenit la numele de dinainte de casatorie, daca ma chema asa, dar nu cred ca asta ar fi o problema pentru creatoarea Verdictului. Ce se stie despre tatal ei? Ca avea multi bani, asa a facut fata facultatea la Londra. Mare patron la Romtek Special Industries, a fost suspectat de ceva chestii ilegale legate de perol si Irak.

Cine este Adrian Gutila, tatal Danei Budeanu

Omul de afaceri Adrian Gutila este casatorit cu arhitecta  Lucreția Guțilă, alta sursa buna de bani pentru Dana. Nu zic ca azi mai primeste subvenitii de la familie, pana la urma este designer vestimentar, are cel putin un magazin online si mai este si vlogger. Despre afacerea irakiana a vorbit un expert ONU, nimic clar sau care sa duca la ceva urmari. Doar acuzatii prin presa. Oricum firma cu pricina, Romtek Special Industries cu sediul intr-un apartament din sectorul 1, desi facea afaceri de milioane cu petrol, a fost inchisa. De ce? Nu ma intrebati pe mine, ca nu-s mare ghicitor.

Cam astea sunt datele gasite pe internet despre Adrian Gutila, tatal care a avut grija de Dana Budeanu in tinerete. Era si firesc, care parinte nu ar face asta? Mai multe se stie despre fostul sot, Radu Budeanu. E si normal, a fost si este om de presa, a scos ceva reviste care au dus intr-un final si la stilul in care ne povesteste azi la Verdict Dana Budeanu. Asta era acum peste 20 de ani, pe cand Danuta avea 21 si se gandea la maritis. Acum vrea sa fie singura, zece ani de casnicie se pare ca au epuizat-o. Asa probabil a ajuns ea la fatalaii din povestile ei de pe YouTube. Daca mai afli si tu ceva date despre trecutul, prezentul si viitorul lui Adrian Gutila, nu ezita sa ne lasi mai jos un mesaj cu informatia [ evident si sursa ar fi de apreciat daca o lasi ].

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

2 thoughts on “Cine este Adrian Gutila

  1. Adrian Gutila a fost reprezentantul Rompetrol pe vremea comunistilor la Aman, timp de mai bine de 10 ani si nu a prea avut legătură cu Iraqul. Am fost cu el într-o delegație în Iordania încercând să găsim parteneri de lucrări petroliere ( foraj), pentru că era normal ca după 10 ani în Aman sa aiba cunostinte si prietenii. Mi se pare tendențioasă afirmatia ca era un mare afacerist, de parcă ar fi fost un mare mafiot!

    1. Legatura cu Irakul este ca firma lui Gutila [ Romtek Special Industries ] a vandut echipamente in Irak. Nu zice nimeni ca s-a dovedit ceva pana acum, oricum nu mai conteaza, omul are 90 de ani. Plus ca nu a fost singura firma care a facut asta, deci sunt doar speculatii, dar legaturi sunt … asa cum sunt si legaturi intre cei care erau privilegiati pe vremuri si au fost si dupa ’89.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.