Justitia romana, cazurile Dinu Pescariu si Claudiu Florica

Ati auzit de dosarul Microsoft cu sigurata, ce nu stiati este ca faptele sarvarsite de Dinu Pescariu si Claudiu Florica, doi milionari romani, s-au prescris. Pai nu e bine sa fii bogat si sa speli banii? Asadar instanta a decis inca din martie ca faptele exista dar degeaba. Daca ai bani si relatii, lungesti procesul pana se prescrie fapta. Iar cazul lor este unul fericit, zic asta pentru ca macar s-a recuperat prejudiciul de numai 22, 78 de milioane de dolari. Sau se spera ca va fi recuperata, pentru ca momentan s-a dispus doar confiscarea ei, daca o mai gasesc pe undeva!

Justitia romana, cazurile Dinu Pescariu si Claudiu Florica

Pentru cine nu mai stie cine este Dinu Pescariu, ei bine va reamintesc ca a jucat tenis, dar apoi a intreat in lumea facerilor. In dosarul Microsoft el este cel care a facut denuntul, iar imitial nici macar nu era vorba sa fie judecat. Pana la urma vad ca s-a rezolvat altfel. Da banii inapoi si scapa basma curata. Ma indoiesc ca va saracii din confiscarea asta. In dosar a mai fost implicat si Dragos Serban Stan, are de dat si el o mica suma de bani – cam un milion de dolari, Pescariu are de dat 10.858.479 de dolari, la fel ca si partenerul sau Claudiu Florica.

DNA a inceput urmarirea celor implicati in 2018, doar ca dupa doi ani faptele lor s-au prescris sub aspect penal, adica v-ati prins, sunt liberi si pot incerca si alta data, ca asa-i la noi. Nici ministrii anchetati nu au patin mare lucru, mai exact s-a dispus inca din 2018 clasarea cauzei impotriva lor. Avem fapta, nu avem faptasi pana la urma. Mai tine minte cineva despre ce era vorba in dosarul Microsoft? Doar poate ca era vorba de niste licente, achizitionate de Guvernul Romaniei, ca e nevoie mare de ele. A, ca erau ceva mai scumpe decat se vand pe piata libera? Pai si meritau, ca erau luate cantitati mai mari! Intrebarea care ramane: a fost totusi cineva condamnat in dosarul Microsoft? Daca da, cine?

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.