Posta Română amendata – nu livreaza la timp corespondenta

Nu vreau sa denigrez Posta Română, in general livreaza corespondenta la timp, dar ce zic eu la timp, mai repede decat as fi crezut. Si nu glumesc, trimit destul de des pachete copiilor mei raspanditi prin toata tara, fiecare pe unde i-a purtat soarta. Pachetele ajung a doua zi, sau hai sa nu generalizez, cel tarziu a trei azi de cand le depun. Dar, pentru ca nu se poate spune ceva la noi fara acest dar mare, sunt alte hibe. De exemplu acum cateva zile am trimis un pachet la Constanta, a ajuns repede si la fel de repede s-a intors la destinatar.

Posta Română amendata pentru ca nu livreaza la timp corespondenta

In mod normal un pachet sta la sediul postei 10 zile, daca nu-l revendica nimeni – indiferent ca a fost avizat corect sau NU, revine la destinatar, care mai plateste pana il ridica o suma de bani.  Numai ca in cazul meu in cinci zile era deja returul facut si eu avizat sa-l ridic. Am facut plangere si minune, l-au retrimis la destinatar. Asta a fost cazul fericit, iar despre cand se pierde pachetul si primesti o nimica toata despagubire, nu discut acum. A mai fost un caz cand pachetul a fost trimis in alt oras, alt judet, habar nu am cum, a stat acolo zece zile si a venit retur. N-a mai mers sa-l trimita ei, am mai dat 2 lei si jumatate si l-am trimis iar. Bine ca nu era mancare!

Asadar in general posta merge ok, alta treaba cu functionar nepoliticosi, sau si mai rau, care nu stiu ce e ala un AWB, degeaba te chinui acasa sa-l faci, te pune sa-l scrii de mana, ca ultimul fraier. Astea da, sunt probleme si nu peste tot. La mine la oficiu este o super doamna, care ma serveste ireprosabil. Dar uite ca altii au avut probleme, asa ca Posta Română a incasat o nimica toata, o amenda de doar 35.000 de lei, pe care sigur nu i-a fost retinuta vinovatului din punga personala. Sau poate ca DA, sa nu vorbesc cu pacat fara sa stiu.

O verificare recenta facuta de ANCOM la Posta Romana a scos la iveala ca termenele de livrare sunt incalcate, sau mai exact doar 51,80% din totalul trimiterilor interne ajung la timp. Eu ma numar printre cei norocosi. Altii se pare ca nu au norocul meu, procentul mi se pare enorm, mai ales ca legea prevede nu 100% ci macar 85% din corespondenta sa ajunga la timp. Iar aici vorbim din oras in oras, nu dintr-o vagauna in alta vagauna, unde nici postas nu este.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.