Regele romilor Dorin Cioaba vrea sa fie primar de Sibiu

Daca ati crezut ca doar Bucurestiul are candidati surpriza la alegerile primarilor, ei bine v-ati inselat. Iata ca si regele romilor Dorin Cioaba vrea sa fie primar la Sibiu. O sa va intrebati de ce am sarit peste expresia „autointitulatul”, sau asa zisul, etc. Ei bine, ne place sau nu este rege, la fel cum Iulian Radulescu a fost imparatul romilor, chiar daca niciunul nu a avut un regat sau imparatie. Pana la urma nici noi nu suntem de fapt un ziar online, caci nu avem in spate nicio editura, etc. Suntem un site unde cativa visatori scriu stiri si informatii.

Regele romilor Dorin Cioaba vrea sa fie primar de Sibiu

Se vede ca pandemia asta le-a dat multora prea mult timp de gandire, asa se face ca de la rege, Dorin Cioaba se coboara pe taramul republicanilor si vrea sa devina primar la Sibiu. Ce l-a motivat in lupta sta? Faptul ca Sibiul a avut un primar neamt, de ce nu si unul rom? Apoi drumul spre presedentie e deschis. Vom fi prima si singura tara care va avea un rege, preseinte! Intre timp ne-am mai documentat si am aflat ca  Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 1 i-a respins candidatura. Macar titlul e corect, el vrea dar legea nu-l vrea pe el. Va urma un proces de persecutie a minoritatilor?

Motivul respingerii dosarului? Mai multe semnaturi au fost respinse, cam 350 dupa sursele noastre din Sibiu. Dar regele Cioaba e convins ca i-au cautat nod in papura, ca el le-a avut stranse corect, dar nu l-au vrut si basta. Le era frica ca ar putea castiga. Iar omul a pus doua dosare, unul pentru consilier local si unul pentru primar. Ambele au fost respinse. Nu e timpul trecut, la fel ca la scoala de soferi, mai oate candida si – era sa zic la anul – data viitoare. Doar sa stranga mai multi supusi, sau ma rog, sa-si faca un regat si sa candideze acolo, de proba. Acest articol este un pamflet, trebuie trata cu umor si cu multe distribuiri!

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.