Smiley va fi tatic, Gina Pistol este insarcinata

Smiley [37] si Gina Pistol [38] vor fi parinti iin curand – vorba vine, ca mai sunt aproape 9 luni pana la eveniment, dar este stirea zilei: Smiley va fi tatic, Gina Pistol este insarcinata. Ca sa fac o aroganta cum ar spune un bun prieten – cei doi vor fi pentru prima data parinti, niciunul dintre ei nu a reusit asta pana acum, desi relatii asa zise serioase au mai avut si unul si celalalt. Este bine cunoscut faptul ca Smiley [ Andrei Tiberiu Maria ] nu vrea sa-si puna pirostriile, adica nu este adeptul casatoriilor. Ca asta nu va duce la ceva bun, o dovedeste si exemplul lui Dan Bittman, care a sfarsit printr-o alta relatie dupa ani buni de convietuire [ fara acte! ] cu mama copiilor sai.

Smiley va fi tatic, Gina Pistol este insarcinata

In mod cert un act de casatorie, chiar facut dupa toate regulile, inclusiv o casatorie religioasa, nu garanteaza succesul unei casnicii, cu atat mai putin sa impiedice despartirea – divortul. Mai stim si faptul ca prima relatie mai de durata a lui Smiley, cea cu Laura Cosoi, s-a destramat in principal datorita faptului ca artistul nu voia o casatorie si cu atat mai putin, copii. Acum se pare ca frumoasa Gina l-a adus pe calea cea dreapta, cel putin in ceea ce priveste urmasii.

Daca ce se spune este adevarat, copilul lui Smiley si al Ginei Pistol se va naste peste sase luni. Adica trei luni cei doi au tinut ascuns acest lucru, dar poate ca nici nu erau siguri, cine stie. Cert este ca pandemia i-a tinut ocupati si iata au reusit sa finalizeze ceea ce pentru multi a fost o surpriza [ placuta! ]. Acum asteptam sa aflam cine le vor fi nasi, unde se va face botezul, vrem sa aflam daca va fi fata sau baiat, sau de ce nu, gemeni. Sa fie talentati ca tatal si frumosi ca mama, asta le dorim. Sau invers, ca tot e ok.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.