Cum se mai angajeaza azi la stat

Banuiesc ca nu multa lume a auzit de cazul generalului de brigada MApN Nicolae Fugulin, care a vrut sa cada la pace cu procurorii DNA, adica sa-si recunoasca vinovatia si sa primeasca o pedeapsa cu suspendare. Asa si e normal intr-o tara civilizata, cei marunti cu executare, cei cu bani sau functii cu suspendare. Doar ca Tribunalul Bucuresti a respins ideea in sedinta de azi. Parca nu e chiar corect sa iei mita sau sa schimbi rezultatul unui exament, iar apoi sa scapi bazma curata. De data asta pisica moarta e in curtea DNA-ului, caci ei au instrumentat cazul de trafic de influenta si tot ei voiau sa-l ierte pe batranul general Fugulin.

Cum se mai angajeaza azi la stat

Nu sunt putine cazurile in care DNA face chestii ciudate, ba deschide dosare si merg cu ele in instanta, dar la proces pierd pentru ca ceva nu e tocmai ok, ba la fel ca in cazul de fata, iarta inculpatii, chiar si cand acestia se declara vinovati. Bine, nu stim dedesubturile anchetei, poate ca DNA nu era sigur ca va castiga cazul,, de aia a cazut la mica intelegere cu generalul. Sau poate ca nu. Cert este ca domnul Nicolae Fugulin a luat ceva mita de la Liviu Berhardt. Pentru ce? Pai ca sotia lui Liviu, politist de frontiera, sa ia un examen la STS.

Culmea este ca e vorba de un examen psihologic, chiar bizar cum poti sa nu treci un astfel de examen. Berhardt Ana Maria Daniela voia sa devina ofiter, dar se spune ca pica examenele, asa ca ce era mai indicat decat interventia unui general? In alt dosar conex mai apare un general: Daniel Cosmin Grigore, acuzat si el pentru fals intelectual in forma continuata, iar lista e mai lunga, de aceea ma intreb: oare cat e spaga si care sunt beneficiile pentru care se plateste la un asemenea nivel?

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.