Traian Basescu va candida la Primaria Capitalei

Traian Basescu va candida la Primaria Capitalei, anuntul a fost facut ieri de presedintele PMP. Reactia Partidului Miscarea Populara vine dupa ce au fost exclusi din alianta PNL+USR-PLUS. Drept urmare am putea asista la cateva scenarii, fie in finala vor ajunge Nicusor Dan si Gabriela Firea, fie poate nostalgia bucurestenilor dupa un primar care este omniprezent il va aduce la Primaria Bucurestiului pe Traian Basescu. Probabil fostul presedinte a uitat cand zicea ca mai sus de sef al statului nu poate ajunge, ca nu va merge iar in alegeri, dar pe de alta parte, cam toti s-au saturat de PSD – chiar daca Firea se jura ca nu are nicio legatura cu fostul partid condus de Ion Iliescu.

Traian Basescu va candida la Primaria Capitalei

Da, recunosc sunt anti PSD din principiu, asta insa nu ma va impiedica sa laud reusitele lor, atunci cand vor fi. PMP sustine ca nu voiau sa mearga in alegeri cu un candidat propriu, asadar o fac oarecum din orgoliu, eu personal nedandu-i nicio sansa lui Eugen Tomac la orice ar candida. Asta pentru ca l-am vazut in carne si oase si am vazut cum gandeste in afara ecranelor tv. Legat de Basescu e o cu totul alta discutie, banuiesc ca se va scrie despre „dosarul flota” inca multi ani, pana vom afla cine este principalul artizan al vanzarii integrale a flotei maritime romanesti.

Exista o temere ca va pierde USR la alegeri din cauza lui Basescu, asta s-ar intampla doar daca Gabriela Firea va castiga din primul tur, ceea ce este greu de crezut. Asadar Nicusor Dan nu are de ce sa se sperie, mai ales daca in turul doi va fi sustinut de Basescu, ca un gest anti PSD. Reamintim pe de alta parte ca desi in Bucuresti PMP-ul obtine de obicei rezultate mai bune decat in restul tarii, nu au fost niciodata un partid care sa castige alegerile [ probabil ca nici nu va fi atata timp cat seful partidului si principala voce va fi Eugen Tomac ]. Pe de alta parte sa nu subestimam popularitatea si forta lui Traian Basescu.

UpDate: Stiti care e dezavantajul cand pleci din tara? Ca nu mai esti la curent cu ce se intampla si esti rupt de realitate! Am aflat de la cititori ca nu exista turul 2, deci pana la urma poporul are de ce se teme. Nu am modificat textul initial ca sa radeti de mine.

News Reporter
Salut, eu sunt Liviu și alături de George am înființat acest site de știri. In acest moment lucrez ca senior editor la portalul WebPress, iar in timpul liber sunt prezent și aici. Dacă aveți nevoie de serviciile unui redactor de știri, știți acum unde ma găsiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.