Irinel Columbeanu a ajuns intr-un azil

Am aflat ca Irinel Columbeanu a ajuns intr-un azil la sfarsitul lunii septembrie, adica aproximativ acum o luna. De la postura de miliardar – nu ar fi singurul, o sa mai scriem pe tema asta, Irinel s-a mutat intr-un azil la fel ca si tatal sau. La Ghermănești nu e chiar asa de rau, e pe malul Lacului Snagov, mai rau este doar ca a ajuns in postura asta la doar 66 de ani, fiind nascut in anul 1957 pe data de 27 mai, in muncipiul Ploiesti. Adica ma cam cutremur cand ma gandesc, suntem cam de-o seama ( doar ca eu nu am fost niciodata asa de bogat, iar sotia mea nu este de varsta Monicai ).

Irinel Columbeanu a ajuns intr-un azil

Irinel Columbeanu a ajuns intr-un azil la Ghermănești desi are doar varsta de 66 de ani. Altii abia au iesit la pensie, sau desi ar fi trebuit, inca mai lucreaza. Dar Irinel si-a gasit linistea la azil, pe malul Lacului Snagov. Nu stiu cum a ajuns el sa fie in preajma Romaniței Iovan – da creatoarea de moda, ce va mirati asa? Doar ca ea inca nu era celebra, o chema Ciolcan si evident ca nu se maritase cu omul de afaceri care i-a dat numele de familie – Iovan.

Inca din tinerete Irinel Columbeanu era atras de fete mai tinerele, Romanița avea doar 21 de ani cand l-a cunoscut pe Irinel, iar el era ditamai omul – nu ma refer la inaltime, evident – de 38 de ani. Aproape dublu ar spune repede un matematician. Irinel lucra pe vremea aceiasi la Guvernul Romaniei – ca sa vezi unde a fost actualul locatar de la azilul lui Ion Cassian. ce-ai fost si ce-ai ajuns Irinele? Acum dupa ce si-a facut praf averea – sau ma rog, a dat faliment – fostul sot al Monicai traieste din ce-i dau prietenii (* bine ca-i are si pe aia! ).

Am mai fost eu la Brasov la un astfel de azil de batrani – de lux ( a lui Tiriac ), dotat cu lift interior – mama ce bine o duce Irinel Columbeanu – mama nu are lift, dar sta la etajul 3 din 3. Dar unu-i Irinel, nu mai zic de Anna Lesko sau Oana Cojocaru, nu avea gusturi rele omul nostru. Sa speram ca o sa-i fie bine la azil si o sa mai auzim de el in curand. Cu ocazia asta ne-am dat seama ca la rubrica de mondenitati ar mai fi de scris cate ceva. Poat echiar despre el si viitoarea doamna Iovan – nu-mi iese din cap, pentru ca cifrele sunt oarecum relevante pentru mine, el 66 de ani, ea nascuta in ’64 – anul asta a implinit deja pe 3 octombrie 59 de ani! 

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.