Vloggerul Colo a scapat de inchisoare dar are de plata 24.000 de lei

Vloggerul Colo a scapat de inchisoare dar are de plata 24.000 de lei sub forma de amenda penala. Cum si-a recunoscut vina, judecatorul nu a avut decat sa-i aplice amenda. Nu are o suma uriasa, asa cum spun cei de la Antena 1, 5.000 de euro e suma pe care o sa o scoata din prima colaborare pe vloggul sau. Da e una penala, ceea ce atarna greu, mai ales daca ar urma o recidiva. In decizia judecatorilor a atarnat destul de mult faptul ca Alexandru Bălan, cunoscut sub numele de Colo pe retele de socializare regrata faptele si nu are antecedente penale.

Vloggerul Colo a scapat de inchisoare dar are de plata 24.000 de lei

Cred ca mai tare l-a speriat pe Colo statul la racoare 24 de ore decat amenda de 5.000 de euro primita. Nu am aflat inca daca mai are interzis la postari pe Social Media, sunt sigur ca prima sa postare pe YouTube va aduna sute de mii de vizualizari. Sa te tii titluri in media: Colo a scapat cu amenda, s-a facut dreptate, etc. A scapat Colo, e adevarat, doar ca nu cu cazierul curat. Amenda penala e ca un fel de stat la racoare, doar ca in libertate. Ar fi mers si o sentinta cu suspendare, ar fi fost mai educativa zic eu.

Oricum s-a mai terminat o etapa legata de Social Media, de acum cred ca cei ce vor „gresi”, vor avea de platit mai mult, plus ca nu cred ca vor scapa la fel de usor precum Colo. Sa vedem insa ce turnura va lua canalul sau de YouTube, va gasi alte subiecte, le va trata in alta maniera, sau o sa fie ca si cum nu s-a intamplat nimic? Fiind primul caz din Romania pe tematica asta, nu stiu daca s-a dat un semnal sau de fapt vloggerii au inteles ca scapi cu o amenda de 24.000 de lei. Cert este ca el a platit pentru tupeul sau, altii n-au patit nimic. Dar macar cei ce trag semnale de alarma stiu acum ca nu o fac degeaba.

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.