Charlie Ottley si-a luat casa in Romania

Am fost tentat sa scriu ca Charlie Ottley s-a mutat in Romania,dar la fel cum nici printul Charles / tizul lui Ottley, dar cu alt statut social, nu s-a mutat sa stea la noi si vine doar cateva zile pe an, sa-si vada mosia de la Viscri, nu stim inca nici ce va face cel ce a facut celebra Romania pe YouTube. Cert este ca s-a mutat tot in judetul Brasov, dar la peste 100 de kilometri de print. Asadar realizatorul Wild Carpathia va fi un pic de-al locului. Pentru cine nu stie, sunt disponibile cel putin 3 episoade ale filmului de promovare a frumusetilor de la noi.

Charlie Ottley si-a luat casa in Romania

Cine vrea sa vada primele trei parti ale serialului Wild Carpathia realizate de britanicul Charlie Ottley, o poate face pe blogul lui Pălărie, iar daca vreti sa-i faceti o vizita, il gasiti in satul Șirnea din judetul Brasov. Acum sigur ai sa te intrebi de ce nu roiesc turistii daca asa de bine e prezentata Romania inclusiv pe National Geografic . Pai sa va zic eu de ce: pentru ca lumea nu a auzit de Charlie Ottley si de Romania [ bine, de noi au auzit, doar ca la televiziunile unde ne vorbesc numai de „bine” ]. Canalul englezului nu e declarat ca oficial, adica nu are chestia aia albastra langa nume, dar ce e mai grav, are doar 900 de fani! Mai putin ca al oricarei influencerite de la noi.

Acum fii sincer, cate dintre cele trei episoade din Wild Carpathia ai vazut? Ar mai fi si alte aspecte, gen site-ul facut acum ceva ani, wildcarpathia.tv nu merge! A, ca noi ne laudam ca uite ce frumos documentar au facut cei de la National Geografic , ca a venit un englez si s-a mutat la noi, ca si-a luat printul Charles o casa la Viscri, asta e doar in capul nostru o stire de senzatie, lumea occidentala nici nu stie ca acestea s-au intamplat. Vreti sa va mai dau un exemplu? Ati auzit de Peter Damian Hurley? Un irlandez care si el s-a mutat in Romania, a facut pe jos drumul din Ardeal la Bucuresti, etc.

News Reporter
Salut, eu sunt Liviu și alături de George am înființat acest site de știri. In acest moment lucrez ca senior editor la portalul WebPress, iar in timpul liber sunt prezent și aici. Dacă aveți nevoie de serviciile unui redactor de știri, știți acum unde ma găsiți!

1 thought on “Charlie Ottley si-a luat casa in Romania

  1. Cam sarcastic scris, dar da, Romania e o tara frumoasa, iar acea parte din zona Brasovului este cu adevarat un loc unde sa te muti, pe de o parte aproape de civilizate, pe de alta in salbaticie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.