Selly si-a busit masina de 70.000 de euro

Am vrut sa scriu despre asta in articolul precedent, tocmai pentru ca nu avem rubrica tepe pe site si nu prea stiu ce o sa scriu aici ca sa nu iasa ceva din doua cuvinte. Selly si-a facut un obicei sa atraga atentia asupta sa prin clipuri de genul asta, primul l-a facut chiar el, cu Dacia cu care a venit la BAC, acum ca sa prinda a facut o postate dupa alt cont. Sigur ca presa o sa preia stirea, iar in goana de a fi primul care o da, nu o sa o verifice. Asta in ideea ca ai telefonul lui, eu nu-l am, asa ca daca vad stirea asta pe 20 de posturi TV si pe alte 30 de site-uri o preiau si eu si dau sursa.

Selly si-a busit masina de 70.000 de euro

Gluma lui Selly este una proasta, sau sa zic asa – de prost gust. Da, stiu scriu despre asta la spartul targului, dupa nu stiu cate zile. Asta pentru ca m-am gandit daca sa o fac sau nu. Am ales ce vedeti si voi. Daca alegea sa faca farsa in numele altui personaj – nu din anturajul sau, as fi zis ca ma insel. Adica nu era scopul sau de a fi iarasi in atentia publicului. De doua ori cu o singura lovitura, sau din doua [ aia cu Dacia ], de patru ori. Profit maxim. Cui serveste asta daca nu doar lui? Prea isi va schimba atitudinea? Cred ca daca as lucra la unul din trusturile vizate, nu l-as mai chema niciodata, iar stiri despre el – never!

A, ai nevoie de presa ca sa promovezi ceva? Ceva bun, umanitar. Uite era o vorba din bantrani – ciuciu bembei. Crezi ca poat erezolva ceva in tara atsa cu YouTub-ul? NU, garantat, pentru ca publicul sau tinta este format din copii, iar ei nu au nicio putere de decizie. Asa ca presa o sa-si vada de treaba ei, Selly de a lui, ambele tabere fac bani la greu, exact pe aceiasi schema, audienta! A fost domnul Andrei Selaru smecher? DA, inteligent nu prea. Farse poate face oricine, sa critice poate oricine – inclusiv noi, sa faci ceva constructiv, mai greu. A, el nu are ce face, are doar 19 ani, se distreaza si face bani. Bravo lui. Atat. Fac un test, voi distribui articolul intr-un grup la 200.000 de persoane. Sunt curios cati reactioneaza!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.