Din septembrie cu metroul in Drumul Taberei

Bucurestenii asteapta de ani buni sa vada gata metroul din Drumul Taberei, trebuia sa fie dat in folosinta mai de mult, insa mereu au fost probleme care au intarziat taierea panglicii. Noul termen este septembrie, asta dupa ce deja s-au facut probe, totul parea gata si se asteptau doar calatorii. De data asta Metrorex s-a confruntat cu problema infiltratiilor de apa in galerii. Acum se pare ca au rezolvat si in septembrie putem deja sa mergem de la statia Eroilor 2 pana la cap de linie in Drumul Taberei. Te suii frumos la Universitate si te dai jos in Ghencea. Aveti mai jos harta magistralei 5 ce leaga centrul Bucurestiului de cartierul ce pana mai ieri nu avea metrou.

Din septembrie cu metroul in Drumul Taberei

Teoretic luni, 24 august este prima zi a receptiei Magistralei 5, asadar pe 15 septembrie elevii ar putea merge la scoala cu metroul din Drumul Taberei. Chiar daca vechiul termen de 30 iunie a fost depasit, tot e bine ca se da in folosinta si in septembrie, avand in vedere ca deja vacantele sunt pe sfarsit, deci chiar era nevoie de metrou acum toamna. Presimt ca vor creste preturile apartamentelor din zona, anunturile fiind completate deja cu acel bine cunoscut ” la 5 minute de metrou”.

Practic metroul este cea mai buna solutie de a te deplasa in Bucuresti, cea mai dezavantajoasa fiind evident masina personala. Nu doar timpul in care ajungi dintr-un cap al altuia al Bucurestiului e mai mare atunci cand alegi sa te deplasezi cu masina, dar cu locurile de parcare e jale. Probabil ar trebui sa vedem si o descongestionare a traficului din zona, desi la asta am tot sperat de zeci de ani. Ar mai fi fost util metroul de la Otopeni si chiar daca pare o gluma, cel din sectorul 5, care sa lege centrul de cartierul Rahova. Probabil va veni ca promisiune la urmatoarele alegeri de primar din Bucuresti.

Magistrala 5 - Drumul Taberei
Harta metrou Magistrala 5 – Drumul Taberei
News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.