Petrecere organizata de Primaria Sectorului 5

Ieri Primaria sectorului 5 a ales distractia, pe muzica inegalabililor cantareti Florin Vasilica, fiul lui Liviu Vasilica, Irina Loghin, Corina Chiriac si Constantin Enceanu. Nu se poate sa nu faci un ban, chiar daca e pandemie, nu-i asa? Daca ai fi trecut ieri prin Parcul Sebastian din capitala cu siguranta nu te puteai abtine si intrai si tu in hora mare. Cum s-a respectat legea? Simplu, organizatorul [ Centrul Cultural si de Tineret ”Ștefan Iordache” din subordinea Primariei Sectorului 5 ] a facut un tarc si a pus inauntrul sau fix 100 de scaune, sau mai exact 25 de mese. Gata, fix cum a spus legiuitorul, nu-i asa?

Petrecere organizata de Primaria Sectorului 5 in Parcul Sebastian

Asa cum se vede in poza, la gardul tarcului lume multa, lume buna, unii cu masca, altii fara. Nu ai cum sa pierzi asa spectacol, daca e si gratis, nu-i asa? Iar peste cateva zile, iarasi numarul de imbolnaviri creste, ca deja ne-am obisnuit. ce-i drept paznicii au vrut sa fie bine, au atras atentia oamenilor ca masca e obligatorie, dar cine avea urechi sa auda cand muzica era in toi? Ce zice primaria?

Pai ce sa zica? Ca au verificat si cei care dansau fara masca, erau din aceiasi familie. Pai cum sa nu. Am fi pus mai  multe poze, dar ar fi fost prea de tot. Nu de alta, dar se vad prea bine fetele, pe urma cine stie ce or zice vecinii, rudele, sau mai rog, organele de ordine cand or vedea ca numarul de infectati a inceput sa creasca in randul celor prezenti la hora din Parcul Sebastian. Nici nu se putea sa treaca acest weekend fara putina distractie si bani cheltuiti din buget, ca sunt destui. Cine nu stie, Sectorul 5 e printre cele mai bogate sectoare din capitala, il mai tineti minte pe Vaghelie? Stiti cine candideaza aici? Domnul Piedone, daca era el deja primar, nu mai vedeai atata debandada, nu-i asa?

Parcul Sebastian
Petrecere organizata de Primaria Sectorului 5 in Parcul Sebastian
News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.