Cristian Popescu Piedone vrea sa fie primar

Cristian Popescu zis Piedone vrea sa fie primar din nou, dar de data asta la Primaria Sectorului 5, acolo unde a fost si inegalabilul Marian Vanghelie. Nu stiu daca asta este o avansare sau o retrogradare, sa treci de la Sectorul 4 la 5, dar sa vedem ce o sa zica bucurestenii. Sincer sa fiu, il vad iar in scaun, asta aavand in vedere profilul alegatorilor. Omul e cunoscut, mai putin interesant de ce si-a dat demisia [ cazul Colectiv ]. Trecutul lui Cristian Popescu Piedone: de la sef de sala pe litoral, in politica, pe la cateva partide: UNPR, PC, PPU-LS, dar partidul sau de suflet ramane PSD, unde a si fost membru din 1994.

Cristian Popescu Piedone vrea sa fie primar

De la carciumar la primarie, astra a facut Cristian Popescu Piedone, cel care a ajuns in capitala de pe litoral. Prima afacere? Restaurantul Ciocârlia, unde-si faceau veacul tinerii PSD-isti in 1994. In 1995 si-a luat BAC-ul in Bucuresti, la varsta de 31 de ani! Da copii, Piedone e nascut in anul 1963 pe data de 15 februarie la Bucuresti. Nu a prea invatat el pe vremea de trista amintire, dar cand s-a pus cu burta pe carte a facut si liceul [ 1991 – 1995 ], dar si facultatea Petrosani [ sau din localitatea Petrosani ], unde a studiat Economia.

In perioada 2000 – 2004  a fost consilier general si inspector la Primăria Sectorului 6, unde stiti si voi ce ravagii facea cand mergea in inspectii. Dupa cazul Colectiv a promis ca se face om de treaba, chiar daca initial nu prea voia sa demisioneze. Din ce tin eu minte Cristian Popescu Piedone a fost condamnat atunci la 8 ani si jumatate cu executare, dar probabil ca inca nu s-a terminat procesul, mai sunt cai de atac, sau o fi primit cu suspendare.  In plus parca s-a primit si interzicerea unor drepturi pentru o perioada de cinci ani. Tragedia de la clubul Colectiv s-a intamplat in octombrie 2015.

Pentru cine nu stie, Cristian Popescu Piedone va candida din partea PPU-LS al domnului Dan Voiculescu. Condamnat si el, dar mai conteaza? O sa-i zica Partidul Condamnatilor, dar probabil se asteapta sa iasa la lumina liviu Dragnea. Sa nu uitam totusi faptul ca domnul Piedone a fost timp de 7 ani primar la sectorul 4. Asta se pune la experienta de munca, nu-i asa?

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.