Candidatura lui Viorel Catarama respinsa de BEC

Candidatura lui Viorel Catarama a fost respinsa de Biroul Electoral Central si anul acesta, de data asta la alegerile locale, dupa ce anul trecut i-a fost respinsa candidatura la alegerile prezidentiale. A contesta decizia si a casigat – dreptul de a partcipa, nualegerile! De fiecare data acelasi motiv, BEC suspecteaza ca semnaturile nu sunt autentice, la prezicentiale i se contestau peste 97.000 de semnaturi, acum ce-i drept, doar 80 [ nu de mii, fix 80 de persoane! ]. Evident ca noi credem ca va avea si castig de cauza la fel ca data trecuta. Mai interesanta o sa fie contestatia Regelui Cioaba, la Sibiu, unde exista in viziunea BEC-ului, aceiasi problema, semnaturi suspecte.

Candidatura lui Viorel Catarama respinsa de BEC

Viorel Catarama – da mai ala cu saltelele, membru marcant al PNL-ului, membru in guvernul lui Petrica Roman, sentor de ani de zile. Ei bine, s-a saturat si el de Parlament si vrea la primarie. Am deja impresia ca se castiga mai bine la primarie ca in parlament. Evident nu din salarii, ca aici e clar unde-s mai mari, la Casa Poporului, evident! Are si partid: Miscarea Patriotilor Romani (MPR), suna excelent din punctul meu de vedere. Nu la fel de bine ca vechiul Noul Partid Liberal, dar asta e o alta discutie.

Cert este ca celor de la BEC nu le prea place de catarama lui, pardon de dosarul lui, asa ca i-au dat o decizie negativa. Adica sa nu mai viseze la primarie, doar ca nici Viorel nu se lasa, depune contestatie si parca vad ca o castiga. Mai ramane sa aiba acelasi succes si in alegeri, dar am mari dubii la acest aspect. De ce? Pai ma uit cat a obtinut la prezidentialele din 2019: 0,53% din voturile exprimate de cetateni. Acum cu ceva noroc zic eu, sa treaca de 1%, dar tot pare cam mult. Nu mai stiu nimic de partidul sau Dreapta Liberala, ca el o tot tine cu liberalii astia, doar ca nu mai e loc la ei in partid si Viorel trebuei sa-si faca mereu un alt partid.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.