Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerilor locale

Pe noi bucurestenii ne intereseaza mai putin ce se intampla in restul tarii, mai important este sa vedem cine vrea sa ne fie noua primar, nu-i asa? Iar lista este destul de lunga, incepand evident cu cei trei mari favoriti: Basescu, Firea si Nicusor Dan, continuand cu Tariceanu, care se zice ca e pus sa le mai taie din voturi celor doi rivali ai Gabrielei, Viorel Catarama de la Partidul Dreapta Liberala – voi ati mai auzit de omul asta? Ar mai fi Ioan Sîrbu de la Pro România si Ilan Laufer de la Platforma Social Liberală (PSL). Cam multi liberali daca nu ma insel, toti asa la primar general si nimeni la sectoare sau viceprimari?

Ultima zi pentru depunerea candidaturilor la alegerilor locale

Azi e ultima zi cand se mai pot depune canditaturi pentru alegerile locale, mai ca regret ca nu m-am pus si eu primar la tara undeva, ca precis ieseam fara probleme. Am mai scris despre sprijinul acordat de Petre Roman si gasca de fotbalisti doamnei Vrancioaia, mai toti trecuti de 70 de ani. Asa ca mai astept o tura, pe urma ma apuc din timp sa imi pregatesc canditatura in satul natal. Sau comuna, ca na – nu stiu daca mai sunt primari si la sate.

Calin Popescu Tariceanu [ Constantin Anton – ca mai are doua nume] face o miscare tactica, vine in ultima zi la 11:30 sa-si depuna canditatura – a citit el pe undeva ca ultimul va fi cel dintai. pana pe 26 septembrie avem voie sa facem campanie electorala, cum nimeni nu are nevoie de diaspora, nu prindem nicio felie de cascaval din suma pentru publicitate electorala. Mama, mama ce mai voiam sa o laud pe Firea, sa-l ridic in slavi pe Basescu, sa scriu despre meritele lui Tariceanu, sa-i fac temenele lui Nicusor Dan. N-a fost sa fie, asta e.

Pe 27 septembrie mergem la vot de la ora 7:00 si avem timp sa ne exprimam pana la 21:00, apoi pana la 24 putem merge la o terasa sa sarbatorim! Parca vad ca o sa fie veselie mare la Murfatlar! Tineti aproape, noi vom fi primii care anuntam rezultatul la Exit Poll-ul din capitata!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.