Serghei Mizil – Bucurestean din tata-n fiu

Serghei Mizil este unul dintre cei sase copii ai lui Paul Niculescu-Mizil si este bucurestean. Am putea spune ca azi, la varsta de 67 de ani se tine bine. Teoretic Serghei s-a nascut in anul 1953, fiind unul dintre cei trei fii naturali ai celebrului comunist. Mama sa este mai putin cunoscuta, fiind Lidia Niculescu-Mizil. Nu trebuie confundata cu una dintre surorile lui Serghei, Donca si Lidia. Despre Donca Niculescu-Mizil se spune ca a fost prima dragoste a lui Nicu Ceausescu, dar evident ca acesta o sa ramana un mister, pentru ca nu mai poate fi confirma de fiul dictatorului. Nu cautati detalii pe WikiPedia, ca nu o sa le gasiti. Mai degraba le gasiti aici, in aceasta biografie detaliata a unui bucurestean controversat.

Serghei Mizil – Bucurestean din tata-n fiu

Se stie deja ca Serghei Mizil a fost prietenul lui Nicu Ceausescu de la o varsta frageda, nici nu se putea altfel. Biografia sa se gaseste pe site-ul personal sau pe YouTube, unde gasiti zeci de emisiuni unde se lauda cu ispravile sale.Mai stim ca a avut trei frati vitregi, dar s-a scris doar despre doi: Dumitru si Doru. Mai cunoscuta este insa nepoata Oana Niculescu-Mizil, casatorita cu libanezul Jimmy Thome, condamnata in 2014 cu suspendare. Asa-i in tenis?

Nu o sa povestim aici ispravile lui Serghei Niculescu-Mizil, sunt destule publicatii si televiziuni care se ocupa cu asta. Nu o sa va zicem prea multe nici despre afacerile sale, in mare parte restaurante – ce-i mai usor de facut azi, decat sa-ti deschizi un restaurant? El a avut trei si teoretic mai are doar doua. A absolvit facultatea de Arte plastice, dar tablourile sale sunt copii nereusite dupa celebrul Picasso.

Desi vedeti si voi cum arata, fiind mai apreciat pentru tatuaje si burta, sau hai sa nu exageram – dupa dintii sai faimosi, Sergehei Niculescu-Mizil a fost casatorit de doua ori. Actuala sa sotie este Cora, fiica generalului Gheorghe Marcu, pe care o mai vedeti invitata pe la diverse televiziuni. Nu se amesteca rasa pura a nomenclaturistilor cu plebea, nu-i asa? Daca veni vorba de casatorii, poate ati auzit de Smaranda Niculescu-Mizil, care a divortat dupa numai patru ani de casnicie fericita. Ea este fata lui Sergehi din prima casatorie, Ana fiind fata sa din relatia cu Cora. Daca te intrebi cum o chema pe prima sotie, iti zicem noi: Adriana. Nu se stiu prea multe detalii despre ea. Doar ca era si ea foarte frumoasa.

Din pacate nu am aflat ziua de nastere a lui Serghei Mizil, cautam inca sa o gasim in surse de incredere, dar e bine ca stim anul macar: 1953. Cautam date si despre fratii sai vitregi, trei la numar. Daca sunteti curiosi si in alte privinte, lasati un mesaj mai jos, vom cauta raspunsurile pentru tine.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.