Vin sarbatorile, vin …

Fara nicio legatura cu articolul precedent despre Serghei Mizil, iata inca un articol despre noi bucurestenii. Da, stiu ca in unele apartamente nu e caldura si apa calda, dar unii au in schimb butelie si porc, asa cum se vede din poza de mai sus. Unde altundeva ai putea sa parlesti porcul, daca nu in parcarea din fata blocului? Asta in timp ce se discuta ca in sectorul 1 al capitalei sa se mareasca pretul pentru parcarile rezervate proprietarilor. Azi aceasta taxa este de putin peste 70 de lei pe an pentru a rezerva parcarea de la 18:00 la 8:00, iar in weekend permanent. Nu stiu cine e atat de darnic incat sa rezerve 24/7 parcarea, daca se poate si asa.

Vin sarbatorile, vin …

Romanul este inventiv, iata ca a gasit el cum sa faca treaba din curtea de la tara in fata blocului, nici nu e greu. Sper ca cineva l-a vazut, l-a fotografiat in asa fel incat sa poata fi recunoscut si a ajuns pe mana autoritatilor. Noi romanii tot visam sa ajungem in randul tarilor civilizate, dar cand ma uit la poza asta, sunt singur ca mai avem de asteptat cel putin 50 de ani. Ne mai miram apoi ca avem in Parlament persoane de genul Sosoaca? Pai asta e nivelul, n-ai ce sa-i faci.

Ma chinui sa scriu mai mult despre ce anume vedem in poza: un roman si prietenii sai parlesc porcul in parcarea blocului. Dar sincer sa fiu nu prea imi mai gasesc cuvintele. Ce sa mai zici despre asa ceva? Mai bine comentati voi, ca e mai importa ce cred romanii si bucurestenii despre situatie decat ceea ce cred eu sau colegii mei din redactie. Daca aveti si voi poze din acest spectru, nu ezitati sa le aduceti la cunostinta cititorilor, promitem sa le distribuim mai departe!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.