Cine este Dumitru – Silvestru Șoșoacă

Toti se intreaba azi cine este de fapt Dumitru – Silvestru Șoșoacă, sotul senatoarei AUR. In momentul de fata desprfe sotul senatoarei se stie doar ce a declarat aceasta intr-un interviu acordat jurnalistului Ion Cristoiu. Am incercat si eu sa urmaresc interviul, am dat de cateva ori pe repede inainte, dar am revenit la partea in care se vorbeste despre sot. Evident ca avem si putina manipulare acolo, cand se vorbeste de dezacordul dintre soti cu privire la actiunile avocatului Diana Șoșoacă. Unde-i manipularea? Pai probabil ca stiti de chestia aia cand te intreaba reporterul ce defecte ai. Tu zici, sunt prea destept, uneori prea bun si cate0data prea inteligent pentru epoca pe care o traim. Adica defectele tale sunt de fapt calitati.

Cine este Dumitru – Silvestru Șoșoacă, sotul senatoarei AUR

Senatoarea AUR este la a treia casatorie, ultimul ei sot fiind Dumitru – Silvestru Șoșoacă, de numele caruia se leaga un mic scandal  – si un proces – pentru un prejudiciu patrimonial la Oltchim. Nu est evorba de ceva grav, sotul senatoarei se pare ca a incasat niste bani in mod necuvenit si nu vrea sa-i dea inapoi. Procesul este pe rol, deci sa asteptam deznodamantul. Evident ca aparatorul sotului este chiar sotia. Nu e chiar de ici de colo sa fii aparat de un senator.

Sotul Dianei Șoșoacă este angajat la o firma de consultanta, sau era – ca doamna senator ne spune ca o ajuta mult la cabinetul ei, dar acum ca are un fotoliu caldut, este posibil sa nu mai lucreze – desi un cumul de functii pe pandemie nu a facut rau nimanui. Nu stiu daca e legal, dar avem timp sa aflam detalii dupa sarbatori. Oricum si pana acum grosul venitrilor conform declaratiei de avere vine de la senatoare, sotul castigand doar 2.300 lei lunar. Modest am spune noi. In schimb avocata Diana Șoșoacă avea un venit ce depasea 20.000 de lei pe luna. Nici nu e greu daca te gandesti ce tarife au avocatii in ziua de azi.

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

2 thoughts on “Cine este Dumitru – Silvestru Șoșoacă

  1. Oamenii astia merita salariul la cat de mult se lupta pentru popor. Tot respectul pentru cuplul patriot Sosoaca.

    1. Ar trebui să ajungă la coșul de gunoi al istoriei. Niște circari care se folosesc de oamenii disperați și loviți cel mai tare de pandemie. O mahalagioacă fără scrupule. Plin AUR de foști comuniști, golani din galerii și fanatici ultra orthodocși.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.