Cresterea si descresterea imperiului Bitcoin

Nici nu s-a uscat cerneala pe vechiul articol despre cat de tare a crescut un bitvoin si cat de riscant este sa investesti in el si iata ca a venit vestea traznet: a scazut la 33.000 USD. Adica cei care au cumparat dupa 40K sunt pe minus si nu putin! Monedele virtuale sunt si vor ramane un risc, pana cand se va gasi de facut ceva util cu ele. Adica daca ar „circula” ca orice moneda, ar fi acceptata in peste 50% din locuri in care trebuie sa platesti, sansele sa se devalorizeze ar fi mici. Dar asa, cand totul se bazeaza pe increderea celor ce vand si cumpara, iar marii investitori controleaza piata, la ce te puteai astepta?

Cresterea si descresterea imperiului Bitcoin

Data critica de cand nu ar mai fi fost bine sa cumperi pare a fi 5 ianuarie, sau ma rog, cine a vandut bitcoin cu peste 40.000 USD e un fericit, a facut o super afacere. Cine a reusit sa vanda la peste 41.900 se poate declara expert in previziuni, iar apoi daca va scade si va cumpara iar si iar va creste si iar va vinde si tot asa, uite o metoda de a face bani la infinit! Oare? De aceea avem nevoie de ceea ce se cheama educatie financiara! O fi bitcoin-ul o afacere, dar e riscanta si deja ma bucur ca nu am intrat in ea. Pentru ca de la 20.000 USD pentru un BTC am stiut ca nu e de bine. DA, daca vedeam o crestere de 20% pe an chiar m-as fi aratat interesat, pentru ca era sustenabila.

Nu uitati ca pana si auru si platina scad la pret, desi e greu sa faci rost de ele, iar stocul este si el limitat, la fel ca la BTC. Cat o sa scada un bitcoin? Atat cat vor cei care gestioneaza peste 50% din ei! Oricine are un pic de cunostinte economice poate deduce ca nu ar fi scazut in mod normal, de ce sa vinzi ieftin daca oricum nu ai ce face cu ei? OK, nu da nimeni 41K pe un BTC, asta e – ma duc la culcare. Dar de ce sa vinzi masiv in pierdere? Pentru ca cine a luat ieftin a facut cash out si si-a luat profitul. Asta e piata criptomonedelor azi! Iar cine s-a fript cu asa ceva ma indoiesc ca va mai risca si a doua oara!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.