Fara caldura si apa calda in Bucuresti

Cand au votat noul primar al Bucurestiului cetratenii sperau ca iarna asta o sa se incalzeasca macar, daca de spalat cu apa cald nu se poate. Doar ca minuni nu se fac peste noapte, asa ca peste 3400 de blocuri din capitala au ramas fara apa calda si caldura in plina iarna. Cum se vor descurca, nimeni nu stie, idei de la primarie nu vin, doar scuze. Daca mai adaugam si faptul ca in multe locuinte apa calda din calorifere nu este la parametri, avem o imagine completa a dezastrului din Bucuresti. Pana acum ne bucuram [ sic! ] ca platim mai putin ca in alte localitati, acum nu mai avem ce plati!

Fara caldura si apa calda in Bucuresti in plina iarna

Mai tineti minte cand ne dadea Ceausescu 18 grade in casa pe timp de iarna? Uite ca am depasit recordul, acum in multe apartamente din Bucuresti nu sunt nici 16 grade. Asa ca romanul a apelat la caloriferele electrice, ca sa nu degere in casa. Cat va fi factura la energie, o sa vada ei cand vine nota de plata. Bine, ce e drept si in alte orase unde platim caldura, sunt cam tot 18 grade in casa. Aia e alta poveste. Cei mai multi locuitori fara caldura si apa calda sunt la Piedone in sector, problema este ca alegerile au fost prea tarziu ca sa le dea noilor edili sansa sa remedieze ceva.

Nicusor Dan nu prea are ce face, problemele trebuiau remediate in aceasta vara, doar ca madam Firea avea alte probleme de rezolvat. Acum oalele se sparg in capul noului primar. Termoenergetica da din colt in colt, gaseste scuze, dar nu asta o sa le dea confort cetatenilor. Nici CET-urile nu au raspunsuri clare, asa ca iarna asta o sa cam rabdam de frig. In Bucuresti sunt 16.000 de blocuri si cam  705.000 de apartamente. Asa ca procentual, cele 3400 de blocuri nu or reprezenta mult, in capul edililior. Dar la nivel national capitala are cam 20% din totalul de blocuri. Parca nu e chiar asa de putin, nu?

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.