Cum sa faci bani pe timp de criza

Cu totii ne-am sepriat cand am auzit in ce stadiu au ajuns spaniolii [ cine nu stie, va zic acum: nu mai au bani, au ramas multi dintre ei someri ], hai sa vedem cat de inventivi sunt romanii. Pentru cine nu stie, asa zisele vedete, influenceri sau chiar si aia de viseaza sa ajunga bogati, si-au facut magazin online. Toti vand exact aceleasi lucruri: tricouri, rucsacuri, hanorace, si mai nou masti. Daca la primele categorii mai inteleg de ce le-ar cumpara lumea – de exemplu pentru poza de pe ele, ca la calitate sunt varza, la masti am o problema, costa 20 de lei una!

Cum sa faci bani pe timp de criza

Recunosc ca nu sunt dintre aia care se tin de treaba cand vine vorba de protectia anti-COVD, adica nu schimb masca zilnic, dar tot iau cateva seturi pe saptamana, sperand ca peste maxim o luna se termina pandemia. Daca la 29 de lei setul de 50 de bucati [ deci 58 de bani bucata ] ei bine, la vedetele astea o masca costa 20 de lei! Bine, sunt de material textil nu ca alea de care ca zisesem mai devreme. Oricum ai face insa socoteala, o masca textila costa 4 lei tot la eMag, iar una profesionala – vorba vine, e vorba de cele  FFP2 NR D, cu valva Cool Flow™, costa 29 de lei. Asadar ce fac vedetele noastre? Cumpara la maxim 4 lei si vand la 20 de lei o masca textila! DA, de 5 ori pretul, pentru ca le trag un print.

Daca varianta de a face print pe o masca e cam dificila, probabil ca le comanda la aia de le fac incantitati industriale, varianta cea mai probabila. Daca vrei sa vezi minunea, intra in orice magazin din asta online de la vedete zise si influenceri: Selly. 5GANG, Jimmy Hex, etc. Parca-s vorbiti intre ei, 20 de lei o masca din material textil, cu un desen de doi lei pe ele. Dar daca vrei sa fii cool, platesti- asta e regula. Cum o sa avem nevoie de masti cel putin un an de acum inainte, eu zic sa va deschideti si voi o taraba din asta, cu masti. Faceti repede milionul de lei/euro/dolari/ruble!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.