Monica Tatoiu versus AUR si George Simion

Monica Tatoiu zice ca a fost inscrisa abuzib in AUR, iar dovada e un email de felicitare. Ca sa vezi, are emailul facut public, nu a auzit inca de SPAM, dar iese pe doua televiziuni si striga tare sa o auda o tara intreaga – care uitase ca mai exista – ca uite ce i-au facut astia de la AUR. Sa o informam noi: daca stii email-ul ei, il pui frumos in casuta potrivita si gata. Ai inscris-o pe madam Tatoiu in AUR. A, cred ca mai trebuie o confirmare, ceva ca sa mearga pana la capat. Asa ca nu stim sigur daca s-a inscris sau nu, cert este ca cineva a vrut sa rada de ea.

Monica Tatoiu versus AUR si George Simion

Monica Tatoiu a intrat in direct cu George Simion, s-a facut de ras si a lasat-o mai moale cu acuzatiile, dar ca sa nu se termine fara hohote de ras, nea spus: eu platesc taxele la zi, pai cum serviciile nu fac nimic sa ma protejeze asa din oficiu la email-uri? Nu doamna Monica, protectia la email nu o fac serviciile, le faci singura. Ca de aia s-au inventat antivirusi si email-uri cu plata. Iar daca e public email-ul il poate folosi oricine sa va inscrie oriunde. A, daca e frauda, mergi matale la politie, faci o plangere si vezi ce se rezolva.

Ce ar mai fi de zis pe subiectul asta? Pai mai nimic, penibil dar adevarat. Azi toti vor sa-si lege numele cumva de AUR si George Simion, ca sa apara si ei in presa, la televizor [ tembelizor? ]. Eu am o singura nedumerire: daca e pe bune scandalul asta si nu e o miscare de marketing, cum a ajuns Monica Tatoiu asa de bogata fara sa o duca capul la lucruri simple? Nu zic asa ca sa o jignesc, dar chiar a fost penibila in interventia in direct de la Antena 3. Iar eu nu ma uit la antene, dar am fost nevoita, ca sa vad ce e de zis pe subiectul asta. Chiar ma gandeam, ce o fi fost in capulk celor de la AUR sa o ia in echipa lor, asa fara sa o intrebe de sanatate.

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.