Andrei Ungureanu a castigat iUmor in 2020

Pentru cine nu stie, Andrei Ungureanu este un tanar cu sindromul Tourette care a participat la iUmor. Tanarul a ales sa-si ignore boala si sa faca haz de necaz, asa ca incetisor a urcat in cadrul concursului pana in marea finala, unde publicul a decis ca el merita premiul de 20.000 de euro. Evident ca nu este un premiu mare, comparativ cu alte show-uri de acest gen, dar ;a fel de evident este faptul ca a devenit vedeta. El a stiut sa faca dintr0un dezavantaj un avantaj care sa-l aduca in inimile telespectatorilor. Asta dupa ce in copilarie a fost subiectul de ras al celor din jur.

Andrei Ungureanu a castigat iUmor in 2020

Am vazut si eu finala iUmor, nu stiu daca el era cel mai bun, dar cu siguranta Andrei Ungureanu a fost cel mai inventiv. Pentru ca el trebuia sa faca textele in asa fel incat sindromul Tourette sa-i fie un aliat nu un dusman. A reusit. Andei a crescut mult in popularitate dupa ce a aparut in emisiune, are fanii sai pe YouTube si pe Tik Tok, face bani din vizionari si donatii, mai pe scurt viata sa s-a schimbat in bine. Premiul i-a venit manusa, cu banii astia cu siguranta isi va repara dintii, va face sarbatorile mai bine decat in anii precedenti.

Premiul de 20.000 de euro nu-i asa de mare, insa nici mic nu poti spune ca este, comparativ cu venitul mediu al unui roman de rand. Andrei Ungureanu a fost obligat sa paraseasca sistemul de invatamant din cauza bolii, desi el spune ca mai erau si alte cauze care au condus la acest deznodamant. Nu e chiar usor sa gasesti un job cu doar 9 clase – si alea incomplete. Cum a treusit el sa lucreze o vreme la un call center, nu stiu. Dar asta ne dovedeste ca Andrei are vointa. Prin urmare publicul a apreciat vointa lui si l-a recompensat cu votul sau.

News Reporter
Salut, eu sunt Liviu și alături de George am înființat acest site de știri. In acest moment lucrez ca senior editor la portalul WebPress, iar in timpul liber sunt prezent și aici. Dacă aveți nevoie de serviciile unui redactor de știri, știți acum unde ma găsiți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.