Bogdan Teches s-a apucat de gatit

Bogdan Teches s-a apucat de gatit. asta daca nu stiati deja penbtru cas ii urmariti canalul de YouTube. evident ca am glumit, dar clipul sau in care o ironizeaza pe Jamila mi-a placut. De cand nu am mai vazut ce face pustiul asta pot sa zic ca a crescut [ ma refer la canal, a depasit 500.000 de fani – stai, Jamila are peste milion? ], sau mai exact parca procesarea clipurilor e mai buna decat acum ceva vreme – cat sa fi trecut oare de cand nu m-am mai uitat la un clip facut de Bogdan? Vorbeste unul care abia a strans 7500 de viziualizari la articolul despre micul vlogger.

Bogdan Teches s-a apucat de gatit

Avand in vedere ca nu stiu daca Jamila e din Bucuresti, am uitat pana si daca Bogdan Teches este bucurestean – ca sa am motiv sa scriu despre el, eu m-am orientat doar dupa statistica de saptamana asta, am vazut ca lumea nu stia de ce a fost amendata Jamila cu 5.000 de euro, eu nici acum nu stiu, asa ca am zis sa scriu. Stai ca de fapt a fost vorba de procesul cu Laura Laurențiu, care a castigat in instanta procesul cu Jamila. Mai da incurcate mai sunt itele astea ale gatititului pe internet.

Pe scurt: de fapt Jamila a dat-o in judecata pe Laura, pentru ca la randul ei a fost raportata la YouTube ca de fapt reteta de ecler era a ei. Mai sa fie? Si ce treaba are Bogdan Teches cu cele doua bucatarese ( asta or fi ele? sau nu, or fi influenceri, prezentatori YouTube, sau retetoloage? ). Sa revin la subiect: de fapt clipul Jamilei a fost dat jos doar cateva zile, dar ea s-a infuruiat pe concurenta ei – trebuie neaparat sa aflu cine este Laura Laurentiu, deci ca sa scurtez povestea, cele doua s-au judecat si a castigat laura, iat Jamila a fost obligata sa-i plateasca 5.000 de euro – ea ceruse doar 2000 de la paracioasa, dar NA – rezultat neasteptat in prima instanta.

Cine este Jamila? Pe numele ei real Geanina Avram Staicu, casatorita cu un cetean marocan, pe YouTube din 2012 – mama cum mai trece timpul, adica eu am inceput serios sa scriu in acelasi an in care Jamila si-a deschis canalul de YouTube. Bogdan Teches oare cand a inceput sa fie prezent pe Social Media? Am aflat, pe decembrie 2015, deci dupa ce Jamila era deja o vedeta incontestabila a retetelor culinare. Laura Laurentiu este si ea pe YouTube din 2012, dar nu a strans decat 237 de mii de urmaritori. oa vea ea mai putini, dar a castigat 5.000 de euro!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.