Bogdan Teches la 11 ani pe YouTube, la varsta de 19 influencer

Lumea asta digitala a scos la iveala tot felul de vloggeri, unii mai cunoscuti, cum a fost cazul lui Colo si altii mai putin cunoscuti – cum este Bogdan Teches, care la 11 ani era deja prezent pe YouTube, iar la varsta de 19 ani este deja un influencer cu peste 200 de mii de urmaritori. Prima postare pe site-ul cu clipuri a facut-o pe 4 decembrie 2015, dupa nici cinci ani vedeti si voi unde a ajuns. Nu este nici pe departe cel mai cunoscut vlogger din Romania, de talia lui Selly de exemplu. Dar ii calca pe urme, va zic eu.

Bogdan Teches la 11 ani pe YouTube, la varsta de 19 influencer

Daca deja stim varsta lui Bogdan Teches , despre data nasterii ar trebui sa-l intrebati pe el. daca e sa ne luam dupa contul de FaceBook – pe care nu l-am vazut confirmat, asa cum este canalul sau de YouTube, ar fi nascut pe 8 februarie 2000, deci nu prea ne iese la socoteala cu varsta afisata pe YouTube [ 19 ani! ].  Mai bine ii scrii tu frumusel si-l intrebi, ca asa e mai sigur. Baiatul asta s-a nascut la Toplita, judetul Harghita. Loc minunat, dar cum a ajuns municipiu cu doar 13.285 de locuitori e un mister pentru mine. Dar ce conteaza asta daca noi vorbim de vloggeri si influenceri.

Bine, Bogdan Teches zice ca nu e influencer ci creator de continut, doar ca nu el decide ce este, ci media. Media celor care-l urmaresc ma refer, evident. Pai la 44.066.097 de vizionari ce esti de fapt? Sau si mai bine, decideti voi ce este, sa nu ma amestec eu in astfel de chestii. Ce stie Mihaela ca sa scrie ea cine este sau ce, cu ce se ocupa si asa mai departe.  Cert este ca am scris despre el pentru ca lunar, in jur de 400 de persoane vor sa stie mai multe despre Bogdan Teches, ma mir ca nu vor sa stie si numarul de la pantofi. Vrei sa stii cu cat a luat BAC-ul? Conteaza asta? Nu, dar va zic eu ca sa nu ma intrebati pe urma: 7,21 media generala si doar 6,20 la limba romana. Dar asta nu l-a impiedicat sa faca o gramada de fani pe YouTube, mai putini pe FaceBook sau Instagram.

UpDate: ne bucuram ca Bogdan a trecut pe aici, putea sa ne lase si un mesaj, dar se pare ca nu i-a placut modul la „caterinca” in care am scris, asa ca asta e. In schimb a lasat un clip unde spune ca in februarie a implinit 21 de ani [ sau 19? – oricum nu cred ca e importanta informatia, zicem pur si simplu ca e tanar! ]. O sa-i dam si o informatie secreta la intrebarea de unde stim cata lume cauta numele lui pe internet: din statistici, ca daca tot suntem pe prima pagina de atata vreme, logic ar fi sa sa stim si noi cate persoane au cautat asta [ Analytics ii zice ]. PS: scuze pentru greselile typo – suntem copii si noi, avem 12 ani fiecare! Daca vrei sa ne sprijini sa ne marim alocatia, esti invitatul nostru [ semnat: Mihaela si grupa mare ].

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

7 thoughts on “Bogdan Teches la 11 ani pe YouTube, la varsta de 19 influencer

  1. Nu știu ce să zic, dar aceasta pagină de documentare nu este deloc profesionistă și obiectiva. Pare mai degrabă un argument asupra neimportantei acestuia decât o pagina de documentare.

    1. Pai ce ai vrea sa mai scrie despre el? Ai mai cautat pe site, mai sunt si alte articole despre Bogdan, nu suntem WikPedia, iar Mitreanu Mihaela atat aflase despre el in 2020, adica acum 3 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.