Cosmin Prelipceanu – jurnalistul

Azi mi-am dat seama ca la o cautare atenta pe internet nu-l prea gasesc pe Cosmin Prelipceanu – jurnalistul de la DiGi TV, un fel de ruda indepartata de-a mea. Nici pe FaceBook nu-l gasesti, doar pe WikiPedia are o pagina destul de scurta. Destul de ciudat pentru un jurnalist de la un post de televiziune destul de popular, cu o emisiune la fel de populara.  Nascut in 1974 pe 1 iulie, Cosmin are un trecut destul de interesant. Eu am terminat aceiasi scoala, doar ca la Bucuresti, Cosmin insa a terminat Academia Militară din Sibiu. desi azi il gasim in televiziune, inceputurile sale sunt de fapt la radio.

Cosmin Prelipceanu – jurnalistul de la DiGi

Multe nu se stiu despre Cosmin Prelipceanu,  dar se stie ca este casatorit si are un copil cu sotia sa Magda Prelipceanu. Mai degraba in social media il gasesti pe linkedin. pe instagram nu stiu daca este prezent, sper ca asta e contul sau. Cumva am vorbit cu multi ani in urma pe FaceBook, nu mai gasesc insa nici conversatia si nici contul sau. Nu stiu daca va citi cineva biografia lui Cosmin, pentru ca nu prea vad sa interactioneze cineva cu postarile lui de pe Instagram, deci ce sanse ar fi sa-l caute cineva aici?

Ok, sa adaugam la CV-ul si biografia lui Cosmin Prelipceanu ca a terminat si ASE-ul – cel putin asa ne zic cei de la Libertatea [ sic! ], este sef la emisiunea ”Jurnalul de seară” de la DiGi TV, este doctorand, iar in televiziune lucreaza din 2004. Na, eu ma uit la emisiunile lui datorita evenimentelor din Ucraina, de multe ori mi se pare ca e un copil, alteori pare ca experienta il ajuta sa-si conduca emisiuena cu brio.

Cam asta a fost legat de Cosmin Prelipceanu, ar fi interesant sa stim cand au plecat „stramosii” lui din Horodnic, pentru ca acolo este pepiniera de prelipceani, care azi s-au raspandit pe toate meleagurile Romaniei. O gramda sunt in Bucuresti, printre care Cosmin, eu si multi altii. Da, eu nu mai sunt legal o Prelipceanu, pentru ca mi-am schimbat numele dupa casatorie, la fel cum nici sopra mea nu mai este, Elena a trecut si ea la numele sotului. DA, ultima parte este asa ca sa iasa articolul mai lung, in speranta ca cineva va veni si va citi biografia lui Cosmin.

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.