Cine este Cristian Gheorghiță

Andreea Marin a fost casatorita de trei ori, dar putini stiu cine este Cristian Gheorghiță, primul ei sot si de ce au divortat cu adevarat. Zana de la Surprize surprize nu a avut noroc in dragoste, asta e sigur. A trecut prin trei divorturi si a avut parte de trei copii, dar nu toti au fost nascuti de moldoveanca noastra. Prima casatorie nu s-a soldat cu urmari, Cristian nu a reusit sa o convinga sa renunte la silueta de invidiat. Pana la urma in 1995 cand a trecut pentru prima data pragul starii civile avea doar 21 de ani. Iubirea lor a durat doar trei ani, asa ca s-a ajuns la primul divort.

Cine este Cristian Gheorghiță

Din cele de mai sus ati dedus ca domnul Cristian Gheorghiță a fost primul sot al Andreei Marin, iar din cei trei ani de casnicie nu au rezultat copii. Dar cine a fost el? In afara de sot, Cristian a fost prima dragoste a zanei si intre ei a fost „dragoste” la prima vedere – ce sa-i faci, studenti. Dupa despartire se spuen ca a fost indurerata, cine n-ar fi? A fost aproape de depresie, desi nu se vedea la televizor. Gura lumii spuen ca de fapt faptul ca Gheorghita s-a inscris la master si a plecat din tara a pus prima caramida a viitorului divort. Distanta sau cum se mai zice in popor: ochii care nu se vad, se uita – asta sa fi fost adevaratul motiv al despartirii celor doi?

Daca din relatia cu Cristian Gheorghiță nu a reusit sa iaba copii, din cea cu Ștefan Bănică Jr. a venit pe lume o fetita. Frumaosa Violeta, care acum este mare – cum mai trece timpul! o fi jelit Cristian dupa zana de la Surprize, dar s-a resemnat, s-a casatorit si evident a avut si urmasi. ce era sa faca omul? Sa astepte al treilea divort al Andreei Marin? Ar fi avut sanse in fata mai tanarului Adrian Brâncoveanu?

Nici casatoria Andreei Marin cu medicul turc Tuncay Öztürk nu a fost un mare succes, asa ca a urmat pentru prezentatoarea noastra o noua surpriza, al treilea divort. Asadar dupa un cantaret ( actor ) si un medica, Andreea a trecut la diplomatie. Tot moldovean, nascut in 1985 la Focasani – ce coincidenta, eu am terminat armata in ’85 la Vaslui! Ca sa vedeti cum merge treaba, Andreea este nascuta in 1974 la Roman pe data de 22 decembrie ( zi fatidica pentru romani! ). deci intre ea si actualul sot sunt cam 1- maxim 11 ani ( ma indoiesc ca e nascut tot in decembrie! ). Banuiesc ca l-a uitat pe Cristian Gheorghiță, ce sa mai zic de Bănică sau Öztürk?

Am ramas dator cu cei 3 copii ai Andreei Marin, prima fetita stiti deja este comuna cu Andrei Bănică, rar restul? Doi copii sunt infiati, unul din Africa si unul din China. Bine, nu i-a adoptat in modul real, ci doar financiar. Asadar trei casnicii, trei copii si un prieten de apartament. Nu-i rau pentru varsta ei, mai are timp sa adauge – fie relatii ( casnicii) , fie copii.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.