Cristian Popescu Piedone si papusa

Cristian Popescu Piedone a scapat de puscarie si am impresia ca nu doar ca a fost repus in functia de primar al sectorului 5, dar va primi si ceva bani retroactiv pentru perioada petrecuta la racoare. Acum recupereaza, face clipuri si le posteaza pe FaceBook, cel mai nou fiind facut de curand in timp ce i se adresa unei minore dintr-un centru de plasament: “Ce faci, păpuşă? Tu eşti aici în centru? Şi eşti gravidă? E gravidă? Câţi ani are? Păi şi cum a rămas gravidă?” Evident ca totul e facut cu premeditare, dar conteaza asta pentru un primar de sector?

Cristian Popescu Piedone si papusa

Centrul FILIA a ripostat la comportamentul lui Popescu Piedone, doar ca lui nici nu-i pasa, a spus-o in mod direct la televizor. Cica sa le spune el nepoatelor: papusa. dupa logica lui as putea sa-i zic mai umfaltule, asa le zic eu nepotilor mai plinuti, in semn de dragoste. Nu-i zic, ca eu am invatat ca nu-i frumos, asa ca o sa-i zic mai Cristiane, Piedone – te imbraci ca taranul si e ok, te porti ca taranul, nu mai e ok. iar aici evident ca cel dezavantajat este taranul, n-ai ce sa-i faci.

In cazul lui Cristian Popescu Piedone poti sune cu mana pe inima: poti scoate necioplitul din el? NU, dar poti sa-i faci chip cioplit. DA, sunt indignat nu pentru ce a facut ci pentru ca nici nu-i pasa, iar data viitoare va fi mai grav, pana cand legea va gasi ac de cojocul lui. Daca la 60 de ani nu poti avea pretentii de la Piedone [ nascut pe 15 februarie in anul 1963 in Bucuresti ], atunci la tineri cum sa mai ai pretentii.

Postarea lui Piedone a strans mii de like-uri, asa ca daca in cazul Colectiv poporul era suparat pe grasutul de la primarie, atentie asa le zic eu la nepotii mai plinuti – de data asta este sustinut de admiratori, adic avotantii din sectorul 5 [ cel mai cel sector din Bucuresti ]. Iar am dat cu bata-n balta, ce vina au oamenii ca stau intr-un sector condus de Piedone, mai de mult de Vanghelie sau de Lis? Asta-i destinul lor, sa-i ridice si sa-i suporte.

Asadar papusile sunt noua ocupatie a primarului din sectorul 5, o fi bine sau nu, voi decideti – ma indoiesc ca instanta va avea ceva de spus in cazul dat. Conteazqa ca tanara a refuzat sa fie filmata? Evident ca NU, asta desi legea spune clar ca minorii nu pot fi filmati si facute publice filmarile. Mai zic doar atat: poate oare Piedone sa demita in direct pe FaceBook un angajat? eu si altii zicem ca NU, dar o sa aflam zilele urmatoare care e situatie „de facto” la institutia aflata sub oblabuirea lui Cristian Popescu Piedone. Poat eun ONG o va ajuta pe tanara sa-i ceara ceva despagubiri „papusarului„, sa-i mai taie din avant.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.