Ilie Năstase divorteaza de Ioana [ Simion ]

Ilie Năstase divorteaza de Ioana Simion, cea de a cincea sotie, dupa ce s-au casatorit in 2019, fiind se pare la nare concurenta cu Tariceanu. Acum lupta se pare ca se da pe avere, la cei doar 74 de ani ai sai, numarul unu in tenisul romanesc se pare ca nu stapaneste casniciile la fel de bine ca racheta de tenis. Fara a ajunge la scene de felul celor cu care ne-am amuzat cand era casatorit cu Brigitte, nu putem spune ca in putinul timp petrecut impreuna cu Ioana nu a mai aparut prin ziare, la rubrica mondena. Probabil stiti de la ce s-a ajuns aici: se spune ca Ilie ar fi altoit-o pe sotie, ceea ce evident nu e chiar ok, ca sa nu zic ca nu este deloc.

Ilie Năstase divorteaza de Ioana [ Simion ]

Momentan sunt doar vorbe ca Ilie Năstase divorteaza de Ioana, inca nu s-a produs evenimentul si s-ar putea intampla ca si in cazul altor casnicii ale lui Ilie: prima faza este impacarea si evident cumpararea unui cadou care sa atenueze fapta care a dis la despartire. Pe de alta parte insa, daca peste infidelitatile lui se mai trecea cu vederea cand venea un cadou pe masura faptei, la Ioana este vorba de agresiune fizica, deci s-ar putea sa nu mai mearga smecheria.

Sincer imi pare rau pentru Ilie Nastase, la varsta lui ar fi trebuit sa fie ceva mai calculat, mai asezat [ nr: la casa lui ]. Uite ca nu se poate, face el cumva si calca in strachini, iar de data asta sa zica mersi daca scapa doar cu divortul. Fiind la a cincea casnicie te asteptai sa fi invatat ceva din cele anterioare. Uite ca Ilie nu invata – a si zis ca nu i-a placut scoala, deci nu e de mirare. Este el general cu doua stele? Este! A fost el numarul unu mondial candva? Primul numarul 1, asta face si mai mult. Acum insa o sa fie iarasi singur, sa vedem pentru cat timp. In meciul cu Tariceanu este egal, ambii cu cinci neveste, doar ca domnul Calin Popescu este inca insurat, avantaj Tariceanu. O recomand pe Dana Budanu ca viitoare sotie, este inca libera.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.