Mirela Bucovicean, CV, varsta si alte detalii

Sincera sa fiu, nu as fi crezut ca o sa apuc sa scriu atat de mult la rubrica monden, asa cum nu credeam ca o sa scriu vreodata despre Mirela Bucovicean, de care sincera sa fiu, am auzit pentru prima data azi. Am inteles ca este antreprenoare si influencer, adica fix ce ne trebuie noua astazi: cineva care sa produca ceva si sa mai si promoveze asta in Social Media. Care este reteta succesului in mileniul 3? Evident magazinele online, aici este viitorul comertului si deci toti o sa ne indreptam catre asta in curand. Doar ca Mirela face asta de ani buni, dovada ca a fost vizionara, desteapta si mai ales inspirata.

Mirela Bucovicean, CV, varsta si alte detalii

Mirela Bucovicean a avut in felul ei noroc, pentru ca a mostenit din partea tatalui ei 3/4 din avere – zic norocoasa pentru ca pe vremea mea se mostenea 3/5 daca erai copil. Dar daca ma gandesc bine, cred ca aia de au dat stirea asta nu au inteles despre ce e vorba, pana la urma sotul mosteneste 1/2 oricum, ca e dreptul lui la jumatate de avere. Iar din jumatatea sotului mai ia 1/4 adica un sfert. Oricum asta e treaba veche, din 2004 – nici nu auzisem de Mirela Bucovicean, mama ei si mai cu seama de tatal ei.

Lumea poate o cunoaste pe Mirela Bucovicean pentru ca a avut o legatura cu Andi Moisescu, alta chestie care zic eu este lipsita de interes. Pentru ca nu-i asa, vedeta de la Pro Tv s-a casatorit cu Olivia Steer. Oricum daca e sa ramana cu Gabriel Stanciu, zicem noi ca a iesit in castig, asta e milionar nu vedeta. Adica mai pe scurt: decat sa faci bani de pe urma notorietatii sotului, mai bine iei direct banii. Asta daca o sa se casatoreasca, evident. Oricum, la 37 de ani cati are acum Mirela – zic eu ca a ajuns bine. Are afacerea ei, are un iubit milionar si mai este si influencer. Pai ce ai vrea mai mult de la viata, daca ai fi femeie?

Acum hai sa fim echidistanti: sa pleci tu din New York si sa vii in Romania, nu este chiar la indemana oricui. A ales evident o nisa pe masura capacitatii ei, Mirela Bucovicean se ocupa de moda si lucreaza cu cei mai mari design-eri romani. Pai aici sunt banii adevarati, astia bogati nu se uita la crize, pandemii sau preturi. Acum ce za zic? Nu am auzit eu pana azi de Molecule F, dar cine sunt eu sa fiu dat exemplu? Daca e sa o credem, a inceput sa munceasca la 14 ani, varsta la care eu ma jucam cu papusile. Asa ca este evident cum unii ajung la succes si altii raman sa scrie banalitati pe site-uri obscure.

Mirela Bucovicean nu a inceput afacerile in garaj, pentru ca asta e apanajul barbatilor, ea a inceput in spalatoria blocului. Sincera sa fiu nu stiu de ce nu in sufragerie, pentru ca spalatoria avea 8 m² pe cand o sufragerie are peste 18 m², de unde ai fi putut rupe aia 8. Nu mai zic de intuitia ei, a pecat din New York pe 10 septembrie, in anul ala stiti voi care. Asta e viata ii apreciaza pe cei indrazneti, capabili sa faca mai mult decat astia care stau si comenteaza pe internet.

News Reporter
Buna, ma numesc Mihaela și m-am alăturat echipei Bucuresteni.info pentru a ajuta la redactarea articolelor de cultura, medicina, fashion si multe altele. Daca aveti nevoie de un content writer pe teme diverse, ma puteti ocntacta printr-un mesaj pe site.

1 thought on “Mirela Bucovicean, CV, varsta si alte detalii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.