Actorul Bogdan Stanoevici luptator anti masca a decedeat azi

Actorul Bogdan Stanoevici luptator anti masca si care credea ca virusul COVOD nu este periculos, a decedat azi fix din cauza acestui virus parsiv. Nu este singurul caz de persoana anticeva care este lovit exact de ceea ce neaga ca exista sau este periculos. Speram sa nu fie astfel de cazuri mai des, caci ele nu ne demonstreaza decat ca oricine este vulnerabil. In rest ce s-ar mai putea comenta? Mai bine sa reamintim activitatea actorului pana la varsta de 62 de ani. Este de-al nostru, nascut in Bucuresti in anul 1958 pe 22 ianuarie. Va dati seama ca mai avea cateva zile pana isi serba ziua de nastere?

Actorul Bogdan Stanoevici luptator anti masca a decedeat azi

Desi nu ai crede, in 2017 a devenit director al Circului Globus din Bucuresti, pana in 2020. Asa cum vedeti si in poza, a vrut sa fie politician, se visa primar. Cele patru nume – Dragos, Aureliu, Marian – nu l-au ajutat, asa ca lupta sa pentru un scaun de primar s-a terminat fara victorie. Bogdan a fost adeptul ”imunizarii pe cale naturală”, ei iata ca natura nu este de fiecare data de aceiasi parere cu noi. Cu cine se aliase? Cu infailibilul ex parlamentar prins cu ocaua mica, Adrian Severin.

De obicei ne rugam sa facem o forma usoara de COVID, asta daca nu ar fi mai bine sa treaca boala la distanta de noi. Sincer sa fiu eram convins ca poate evit vaccinarea, in ideea ca o sa fie destui imunizati ca sa am sanse mari sa scap de infectare. M-am mai razgandit, mai bine ma vaccinez eu si restul sa faca ce vor.

Da, stiu ca multi or sa zica ca nu s-a facut autopsia, deci cine stie daca decesul sau este sau nu este legat de COVID. Banuiesc ca si daca se va face autopsia si va fi clar – pentru unii – care este situatia. Pe de alta parte actorul Bogdan Stanoevici n-a murit, a ramas in peliculele in car ea jucat si in amintirea celor ce l-au vazut in filme pe micile si marile ecrane. Ce mai e de zis? Sa-i fie tarana usoara!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.