BCR versus Revolut in Libertatea

Pe 3 decembrie a aparut un articol in Libertatea legat de Revolut si cum poti sa iei teapa cand lucrezi cu o institutie nebancara. Pai te frigi mereu daca nu risti cu cap, ar zice un prieten de-al meu. Cum apare BCR in ecuatie? Pai la final se zice ca articolul e sustinut de ei, adica mai pe intelesul nostru, banca se cam ia de Revolut, ca sa-si faca ei putina promovare. Adica si mai pe scurt: eu nu as folosi BCR decat daca ma obliga statul, iar de obligat ma cam obliga, asa ca desi au comisioane de te indoaie, desi ma frig la cursul valutar mai rau ca bisnitarii de la colt de strada, n-am incotro.

BCR versus Revolut in Libertatea

Daca ar fi sa aleg intre Revolut si BCR as alege mereu prima varianta, cu toate ca la ei risc sa raman fara bani, daca ceva li se pare suspect, sau ma rog, algoritmului din spate, ca nu sta nimeni sa se uite la tranzactiile tale. Nici nu stiu cat poti sa pierzi cu Revolut, daca nu tii banii la ei. Poate mai putin decat pierzi la sigur tinand banii la BCR sau ma rog, orice alta banca din Romania. Am zis de ei – BCR – pentru ca ei au sponsorizat articolul, oricum la toti e la fel.

In rest nu sunt multe de zis, Revolut e o solutie de schimb valutar corecta, dar nu e banca. Ai un card, dar nu ai un cont adevarat – desi daca ai bani pe card, poti zice ca ai si cont, BCR si restul bancilor sunt solutia „legala” impusa de stat, de care te folosesti pentru ca DA, ai garantia banilor depusi. Aia cu peste 100.000 de euro nu mai au garantia asta, dar cine-i pune sa aibe atata banaret tinut degeaba prin banci? Eu ii tin la borcan cu riscul ca maine nu mai sunt valabili. Asta e viata, n-ai ce sa-i faci. Ferice de cei fara bani, auia nu mai au astfel de griji.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

1 thought on “BCR versus Revolut in Libertatea

  1. Si eu sunt nemultumita de serviciile bancare din Romania, mai ales la valuta. Daca nu faci depozit nu ai cum sa scoti banii din banca fara sa platesti comision. Mi se pare o aberatie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.