Cine este Sorin Lavric de la AUR?

Asa-i ca v-ati gandit ca este o legatura intre Sorin Lavric si cunoascuta cantareata cu acelasi nume? Ei bine, nu este nicio legatura decat asemanarea dintre numele de familie a celor doi. Candidatul AUR este nascut la Drobeta Turnu-Severin si este de acum parlamentar, in schimb nu mai este membru al Uniunii scriitorilor din Romania. Nici colaborarea lui cu publicatia „România literară” nu mai continua si asta doar pentru ca opiniile sale nu au fost cele mai populare. Nu prea intelegem cine i-a adus pe acesti membri in formatiunea AUR a lui George Simion, dar se pare ca nu-i fac tocmai bine.

Cine este Sorin Lavric de la AUR?

Sorin Lavric desi este cunoscut mai mult ca publicist in Romania, este absolvent al Facultatii de Medicină Generală din București. Iar partidul lui George Simion e pe val, cu toate ca presa se chinuie sa-i faca imaginea cat mai sifonata. Nici nu e greu cu lideri de genul avocatei Diana Iovanovici Şoşoacă sau a lui Sorin Lavric. Cu toate acestea 15.000 de romani s-au inscris intr-o singura zi in partid. Glumind putin pe seama formularului lor de inscriere, au trei optiuni: simpatizant gratis, student/pensionar cu 10 lei pe luna si inca una putin mai scumpa, gen membru cotizant serios.

Nici presa internationala nu a lasat sa treaca neobsdervata prezenta AUR in Parlamentul Romaniei cu aproape 10%. Cine vrea sa stie mai multe despre Sorin Lavric o poate face pe WikiPedia. Cum am spus mai sus, Uniunea Scriitorilor din Romania [ USR, fara plus ] a dat un comunicat, dar nu face referire la ce anume a spus Lavric, ci doar ca a intrat in politica sin nu mai este de bun augur prezenta sa in randurile scriitorilor nostri. Pai asa merge treaba? Nu acceptam scriitori in uniune? Daca era vorba de Mihail Sadoveanu? Nu facem o paralela intre cei doi, cu siguranta nu exista nici pe departe o asemanare intre profilul celor doi, dar ambii au facut politica.

Ceea ce se pare ca a nemultumit pe toata lumea este parerea lui Sorin Lavric referitoare la femei si rromi, ultimii fiind numiti o plaga a societatii. Sa se fi referit la Stefann Banica [ senior si junior ], la fostul parlamentar PSD sau la cei care ne fac reclama prin UE? Indifrent la cine s-a referit, cu siguranta cetaenii nu pot fi o plaga, cum nici politicienii – care fie vorba intre noi au facut mai mult rau decat rromii, nu pot fi numiti asa. Desi ar cam trebui?!

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.