Cat de bogati sunt ministrii Romaniei

Azi am ajuns din intamplare la numele ministrului de la dezvoltare, lucrari publice si administratie: Ion Stefan. Nu va zic si incidentul care m-a condus la el, legat de o proprietate, ca nu am date oficiale si nu pot sa dau asa cu informatii doar pentru ca nu stiu cine le-a pus pe FaceBook. Insa am gasit declaratia lui de avere si despre asta pot sa va zic, ca e publica. La case si pamanturi sta rau, sau ma rog, depinde cum interpretezi. Culmea este ca in declaratie ar trebui sa fie si sotia trecuta, e doar la categoria de bunuri imobile: case si terenuri. Au la tara niste pamnat, intraviran ce-i drept, cam 9.000 de m² si  cateva case. Ba NU, mai e si o cascioara in Focsani, de numai 534 m².

Cat de bogati sunt ministrii Romaniei

Averea actualului ministru Ion Stefan e compusa din pamanturi, case si ceva bani agonisiti. Ca parlamentar ia 120.000 de lei pe an, sotia e trecuta pe zero. Sau o fi trecuta la dividente, dar fara nume. La banca are 200.000 de lei si alti 100.000 de euro – aici e cam neclar: scrie imprumuturi. O fi imprumutat omul banii ca-i trebuiau. De la Ministerul Lucrărilor Publice a incasat doar 24.000 de lei. In schimb are de luat ceva dividente: cam 5 milioane si ceva de lei. Adica peste un milion de euro! Sa tot fie. Stiti ca e vorba aia: sa nu ma intrebi cum am facut primul milion, pe restul le justific mai usor.

Daca vreti mai detaliat, v-am lasat mai sus link-ul catre declaratia sa de avere, asa ca o puteti purica si singuri. Stiti ce ma mira pe mine? Unul care are un milion de euro, nu-i ridica [ dividentele ], dar ia imprumut sa dea dobanda la 100.000 de euro! Probabil ca de aia nu fac eu bani, ca nu iau cu imprumut 10% din cat am. Da, ca ratiune economica nu suna rau, esti acoperit si in loc sa ai 1 milion, ai la indemana 1,1 milioane.

News Reporter
Salut prieteni, eu Sunt George - primul care a venit în echipa Bucuresteni.info, te vreau si pe tine alături de noi dacă vrei sa oferi informații de calitate cititorilor noștri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.